Bootcamp – augusti 2023

gratis bootcamp

Mer intäkter och kunder genom att sälja online

7 dagars live event med start 22/8 där vi hittar dina bästa digitala affärsmöjligheter!

I det här bootcampet guidar jag dig till ditt vinnande digitala erbjudande. Det du kan tjäna pengar på online, även om du inte säljer fysiska produkter!

Bootcampet är slut men vill du jobba tillsammans med mig för att hitta din affärsidé och börja sälja online är Starta din e-handel rätt nästa steg!

Vill du börja sälja online, få mer intäkter och kunder? Du kan snart vara igång! Det börjar med ditt digitala erbjudande👇

7 dagars live bootcamp

Under en vecka får du både live träningar på Zoom och möjlighet att ställa dina frågor. Dessutom en extra bonus masterclass! Det finns också en Facebookgrupp du under hela bootcampet kan ställa frågor i och bolla med andra deltagare. Där kan du också hitta inspelningen från de de digitala träffarna om du inte kan vara med live.

22 augusti kl 19.00

Kick off + träning 1

Dina möjligheter med att sälja online och få digitala intäkter

23 AUGUSTI KL 19.00

Träning 2

Hitta ditt vinnande erbjudande och det du ska sälja online

24 AUGUSTI KL 19.00

Träning 3

Hitta din ideala kund som är villig att betala för det du säljer

25 AUGUSTI

Jobba på!

Eget arbetet med stegen från träning 1, 2 och 3

26 AUGUSTI

Jobba på!

Eget arbetet med stegen från träning 1, 2 och 3

27 AUGUSTI kl 19.00

Svar på dina frågor

Få svar på dina frågor och bolla dina idéer live med Jennie

28 AUGUSTI KL 19.00

Träning 4

Mina lärdomar och tips för att sälja mer och vara lönsam

29 AUGUSTI KL 19.00

Bonus: masterclass

Bygg ditt skalbara företag idag med e-handel

3 september

Gruppen stänger

Facebookgruppen håller öppet tom 3/9 för ytterligare stöd

Kursbild med datorer (28)

Är du redo för att maximera dina intäktsmöjligheter?

När du är med på bootcampen får du också en praktisk workbook som guidar dig steg för steg genom dina beslut för att hitta dina bästa digitala affärsmöjligheter för att tjäna pengar online.

"Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen! Jag har fått en helt ny syn på hur man strategiskt kan jobba med onlinehandel i företaget"

Jag kan varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage

Hej! Det är jag som håller i bootcampet.

Efter att ha jobbat med onlinehandel i över 10 år, sålt både fysiska och digitala produkter för miljoner online, lanserat tre egna webshopar från grunden, byggt ett eget helt digitalt företag och dessutom hjälpt mer än 100 andra att starta och utveckla sin onlinebusiness – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

Fördelarna med att sälja online är många! Mer intäkter, ökad lönsamhet, nya målgrupper, möjlighet att sälja 24/7 hela året, skalbart och frigör din tid till annat samt ger dig möjlighet till en friare och flexiblare livsstil. Dessutom är det idag en hygienfaktor för dina kunder.

Är du redo att hitta dina digitala affärsmöjligheter som ger dig mer intäkter och kunder? Boka då din plats på detta live bootcamp så sätter vi fart!

Vi ses där!

/Jennie 👋