gratis masterclass

Bygg ditt skalbara företag idag med e-handel

Nya målgrupper och mer intäkter, dygnet runt och året om - som inte bygger på antalet timmar du jobbar eller vart.

Klicka på ett datum som passar dig och anmäl dig nu:

Anmäl dig till sista chansen:

Just finns det inga fler masterclass inplanerade, men du kan läsa mer om kursen Starta din e-handel:

Att sälja online är idag en hygienfaktor 🧼 Här är din spark i rumpan för att komma igång 😉 och de viktigaste delarna för att lyckas med e-handel 2023!👇

UNDER MASTERCLASSEN:

Vad du behöver för att börja sälja

Jag visar dig hur du startar en e-handel utan att kunna någon teknik innan och vad som får besökare att bli betalande kunder. 

Din prissättning vs konkurrenter

Hur du ska tänka med ditt pris i förhållande till konkurrenternas och vad som är viktigast att ha koll på i en lönsam prissättning.

Hur du får kunder att hitta dig

För att lyckas med e-handel är det avgörande att du får rätt kunder att hitta dig + få dem vara redo att trycka på köpknappen.

E-handel_sv_brun_rgb

DESSUTOM berättar jag om min beprövade steg för steg process för att skapa återkommande intäkter online med e-handel  + ett erbjudande som enbart finns för dig på masterclassen.

Minimal Aesthetic Ipad On The Table Mockup Instagram Story (Instagram-inlägg (Fyrkantig))

Var med på masterclassen och få de digitala verktyg jag använder!

Boka din plats och var med live på masterclassen så får du en lista med de digitala verktyg som jag använder till mina webshopar, helt kostnadsfritt. Allt från e-handelplattform, e-postmarknadsföring till betalningar och domäner 👇

"Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen! Jag har fått en helt ny syn på hur man strategiskt kan jobba med onlinehandel i företaget"

Jag kan varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage

Hej! Det är jag som håller i masterclassen.

Efter att ha jobbat med onlinehandel i över 10 år, sålt både fysiska och digitala produkter för miljoner online, lanserat tre egna webshopar från grunden, byggt ett eget helt digitalt företag och dessutom hjälpt mer än 100 andra att starta och utveckla sin onlinebusiness – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

Om du har en e-handel, då har du en skalbar inkomstkälla. Det är dags för ditt företag att stödja din livsstil. Inte tvärtom.

Boka din plats så sätter vi fart! Vi ses där 👋

/Jennie 

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies