Vill du komma igång med dinonlinebusiness?

För att hjälpa dig igång med din onlinebusiness och e-handel har jag tagit fram Digital Entreprenher Podden, grymma veckomail och tre konkreta steg för steg guider som ger dig en kickstart! 

Komma igång med e-handel

Funderar du på att starta e-handel men vet inte vart du ska börja? Kom igång direkt med denna konkreta workbook i tre steg och lägg grunden för en lyckad webshop. 

Välja e-handelsplattform

Måste jag vara programmerare för att starta e-handel? Nope! I denna workbook ser jag till att du får full koll på val av e-handelsplattform och inte fastnar på tekniken.

Konkret checklista

Med denna checklista för e-handel får du en bra bild av av vad du ska tänka på innan du lanserar din webshop. Bara att checka, område för område och punkt för punkt!

Ännu mer inspiration och kunskap?

LyssnaDigital
Entreprenher podden!

En podd för dig som vill utveckla dig själv och ditt företag inom digitala affärer. Intervjuer blandas med lönsamma strategier och konkreta steg för steg guider.

tips på e-handelsplattform

Jag använder själv och rekommenderar svenska e-handelsplattformen Abicart. På abicart.se prövar du 30 dagar gratis och kan börja sälja direkt.

Låt oss hålla kontakten!

Connecta med mig på Instagram, skicka ett mail och signa upp dig för mina fulladdade veckomail. Ser fram emot att lära känna dig mer!

Fulladdade veckomail - ja tack!

Du kommer även att få inspiration, strategier och insikter om digitala affärer och e-handel varje vecka till din mail. Inget annat. Du kan när som helst avregistrera dig.

Kostnadsfria guide om att starta e-handel

Kom igång och sälj online med e-handel i tre steg. Fyll i namn och e-mail så kommer din guide strax till din mail! Du kommer även att få inspiration, strategier och insikter om digitala affärer och e-handel varje vecka till din mail. 

 

Du kan när som helst avregistrera dig.

Kostnadsfri guide om att välja e-handelsplattform

Vilka olika e-handelsplattformar finns och vilken ska du välja? Fyll i namn och e-mail så kommer din guide strax till din mail! Du kommer även att få inspiration, strategier och insikter om digitala affärer och e-handel varje vecka till din mail.

 

Du kan när som helst avregistrera dig.

Kostnadsfri och konkret checklista om e-handel

Checklistan för dig som vill starta webshop. Fyll i namn och e-mail så kommer din guide strax till din mail! Du kommer även att få inspiration, strategier och insikter om digitala affärer och e-handel varje vecka till din mail.

 

Du kan när som helst avregistrera dig.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies