Lönsam prissättning för e-handlare

Ingen aning om hur du ska prissätta dina produkter eller osäker på om du gör rätt?

Välkommen till Lönsam prissättning för e-handlare – din nyckel till att sätta rätt priser på dina produkter och gå från ”dyr hobby” till lönsam e-handel och företag.

Den här kursen är för dig som...

Känner du igen dig? Då är du på helt rätt ställe!

Skapa runda bilder (2)

Varje gång jag får en order blir jag påmind om att prissättning och lönsamhet är den bästa kunskapen som jag någonsin investerat i.

”Tack vare kunskapen från kursen kan känna trygghet i att varje såld vara går med vinst. Det jag gillar mest med kursen är Jennies guide och mall som jag kan använda om och om igen. Tack vare de kan jag vara säker på att min prissättning är lönsam oavsett om förutsättningarna förändras. Jag uppskattar också väldigt mycket att jag fick kunskap om funderingar jag hade kring prissättning, tex misstag att undvika och mitt pris i för hållande till konkurrenternas.”

— Emma, Magiska Tryck

Tänk dig att du har en e-handel där du...

Visst låter det magiskt? Men det är inte magi. Det är bara matte (och erfarenhet från en som själv gjort misstagen och hittat det som fungerar)

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Att rätt prissättning och att vara lönsam är grunden till allt i ens företag, har jag lärt mig den ”hårda” vägen. I min första webshop sålde jag för mer än 100 000 kr per månad, men hade i stort sett ingen lönsamhet…

Efter att ha jobbat med e-handel i över 10 år, sålt både fysiska och digitala produkter för miljoner online, lanserat tre egna webshopar från grunden och dessutom hjälpt mer än 100 andra att starta och utveckla sin onlinebusiness ➡️ lär jag dig det jag testat och som fungerar.

När man har lönsamhet, kan ta en lön och har pengar kvar på kontot, då känns allt hårt jobb äntligen värt det. Att hämta ut min nya XC90 SUV för några år sedan är en höjdpunkt för mig. Men inget av detta är möjligt utan rätt prissättning.

Gå med i Lönsam prissättning för e-handlare idag!

Du får direkt tillgång till kursen med allt material och mallar som hjälper dig att prissätta dina produkter för lönsamhet!

Lönsam prissättning för e-handlare

Kursen och inklusive bonusar!

delbetalning

2 månader

1400:-/mån

ex moms per månad

betala direkt

2495:-

ex moms

Med Jennies guide, där hon visar steg för steg, och förklarar grundligt så är det omöjligt att inte lyckas med en bra prissättning. Du får tillgång till alla möjliga nycklar och formler!

”Att prissätta sina produkter är nog bland det svåraste men samtidigt det viktigaste, när man driver en egen e-handel. Utan en fungerande ”formel” så är det omöjligt att kunna leva på sin e-handel, dvs sin dröm. Och som Jennie säger; det handlar inte om vad du/din produkt är värd utan vad du behöver ta betalt för att vara lönsam.”

— Ingela, My precious tot

Din prissättning är alldeles för viktig för att vara en gissning. Många e-handlare...

Ingen av dessa sätt är bra strategier för en lönsam prissättning 🙈

Det spelar ingen roll hur många ordrar du skickar eller produkter du säljer, om du ändå inte har några pengar på ditt bankkonto efteråt.

Om du känner igen igen dig i detta, har jag en bra och en dålig nyhet ➡️ de bra nyheterna – du har produkter dina kunder vill ha. High five och bra jobbat!

De dåliga? Du har troligen ett problem med din prissättning. Du är inte ensam. Vi har alla varit där (jag också!)

Du förtjänar att tjäna pengar på det du gör, inte bara ha fullt upp. Du förväntar dig ju inte att andra jobbar typ gratis eller hur? Du förtjänar att ha en bra vinst kvar på varje produkt så att du kan börja bygga ett stabilt företag.

För att kunna göra detta behöver du ha koll på dina siffror. NYCKELN till att driva en lönsam e-handel är rätt prissättning. Är du redo, hjälper jag dig gärna.

Dina steg till en lönsam prissättning

Sluta gissa och sätt rätt pris!

Lektion 1

Mindset vid prissättning

Här lägger vi den rätta grunden för att du ska lyckas med din prissättning – att skapa ett tankesätt utan begränsningar.

Lektion 2

Räkna ut din produkts kostnad

Med en handfast mall och guidning räknar du ut vad din produkt faktiskt kostar, utan att missa viktiga steg eller omkostnader.

Lektion 3

Prissätta din produkt lönsamt

Med en enkel, effektiv och konkret prismodell har du inte längre några frågetecken kring hur du prissätter din produkt för att vara lönsam.

Lektion 4

Hitta ditt priskvarter

Stäm av ditt pris mot andra på marknaden, hitta ditt rätta priskvarter och förtydliga vilka dina fördelar gentemot dina konkurrenter är.

Lektion 5

Vint per produkt vid rabatter

En enkel mall som visar den vinst du får på din produkt vid olika procentuella rabatter. Nu kan du göra medvetna och lönsamma val framåt.

Lektion 6

Hantera prishöjningar

Känn dig trygg med att göra och kommunicerar eventuella mindre eller större prishöjningar till dina kunder. 

Lektion 7

Dina nästa steg

Här får du mina sista och viktiga tips för att fortsätt ha en lönsam prissättning. Vi ser också på dina möjliga nästa steg.

Kursen Prissättning före-handlare innehåller:

Innan jag gick kursen jobbade jag gratis och allt packmaterial var också gratis.

”Jag tänkte inte alls på att lägga på de sakerna på varan. Med den bra mallen så ser man lätt vad en produkt egentligen kostar när man har lagt på allt runt omkring och man lär sig att det är faktiskt inte bara produkten som man måste räkna med. Jag gillar även mallen då man lätt ser vad utpriset blir. Jag tycker att prissättning är supersvårt och det är jag nog inte ensam om.”

— Madeleine, WMT Consulting

En kurs jag går tillbaka till när jag glömmer bort mej i prissättningen!

”En bra kurs i prissättning! Utan den hade jag nog bara gått på vad andra har satt för pris lagt mej lite under och sen tänkt att det va bra så. Men nu har jag förstått hur jag ska tänka, och dessutom fått hjälp med att räkna genom mallen som var med.”

— Therese, Nolistugan

Dessutom ingår även

0

bonusar

som hjälper dig öka din lönsamhet!

Bonus 1

Räkna ut din rätta fraktavgift

Frakten är en av de saker som verkligen kan påverka lönsamheten i en e-handel om det inte görs rätt. I den här bonusen får du hjälp med att hitta den fraktavgift du bör ha i din e-handel. Du får också en guidning i hur du hittar rätt gräns för fri frakt i din e-handel om du vill använda dig av det.

Värde: 495 kr

Bonus 2

Mall resultatbudget

Planera din vinst med hjälp av en resultatbudget så vet du hur mycket du kommer tjäna. I den här bonusen får du en resultatbudgetmall redo att  användas! Att göra en budget är viktigt för att du ska få en överblick hur mycket du behöver sälja för att kunna täcka dina kostnader och kunna gå med vinst.

Värde: 495 kr

Hur skulle det vara om du är 100% säker på att du sätter rätt pris? 👇

E-handel_sv_brun_rgb
Kursen
Lönsam prissättning för e-handlare

Dessa bonusar:

Räkna ut din rätta frakt oavsett om du vill ta betalt för frakten eller hitta rätt gräns för fri frakt!

Mall för din resultatbudget planera din vinst så vet du hur mycket du kommer tjäna!

Din investering för kursen och bonusarna är enbart:

2495 kr

En investering som kommer att betala tillbaka sig många gånger om med rätt prissättning!

Har du intestartat din e-handel än? Då ska du få ett tips!

Hela den här prissättningskursen ingår i min populära kurs och community Starta din e-handel. Dina exakta steg för steg och ALLT du behöver för att starta och lansera en lönsam e-handel.

Det har gett mig en nytändning i mitt företagande.

”Jag har lärt mig mycket mer om mitt eget företag och hur man kan tänka på andra sätt , tex med marknadsföring och prissättning, genom att gå Jennies kurs! Det har även gett mig en nytändning i mitt företagande.”

— Maria, Ljungskile må bra massage

Har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig mer intäkter.

”Jag kan varmt rekommendera Jennie. Hon är pedagogisk och förklarar på ett enkelt sätt som man förstår. Ta hjälpen, du kommer inte ångra dig.”

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Har dufrågor? Här är svaren!

När du väl köpt Lönsam prissättning för e-handlare har du tillgång till kursen för alltid. Du kan ta kursen helt i din egen takt och komma tillbaka till den så många gånger du vill. Du får även de uppdateringar jag gör på kursen kostnadsfritt.

Du får tillgång till hela kursen på en gång. Både lektionerna och bonusarna. Så fort du köpt kursen får du ett mail med alla uppgifter så du kan komma in i kursportalen och komma igång med att skapa din lönsamma prissättning direkt!

Dig som säljer eller kommer att sälja fysiska produkter där du kan påverka prissättningen själv.

Att gå genom kursens lektioner och bonusar tar ca 8 timmar. Sedan tillkommer tiden för att se över din prissättning och den beror på hur många produkter du har och hur många olika moment i produkten du ska räkna på. Det tar såklart längre tid att se på alla olika steg som ingår i att göra en egen produkt som t ex ett eget smycke än att prissätta en färdig produkt du säljer vidare. Med det sagt, du går kursen helt och hållet i din egen takt och du har tillgång till kursen for life. 

Lönsam prissättning för e-handlare innehåller 8 lektion inkl en introduktion. Kursen kommer att ge dig verktygen för att du ska veta hur du prissätter dina produkter på rätt sätt så du kan bygga en lönsam e-handel. Lektionerna handlar om mindset, hur du räknar ut din produkts kostnad, hur du prissätter dina produkter, hur du hanterar prishöjningar, räknar vinsten vid rabatter och du får dina nästa steg framåt. Dessutom får du som bonus med kursen en mall för att kunna göra en resultatbudget och räkna ut din rätta fraktavgift. Du kan läsa mer om kursen och bonusarna på denna sida.

Nej, vi går genom allt steg för steg inne i Lönsam prissättning för e-handlare.

Då finns möjlighet att inne i kursportalen under varje lektion ställa dina frågor. Du kommer även att kunna se andras frågor och deras svar för att kunna lära dig av det också.

Digitala kurser omfattas inte av ångerrätten enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du kan alltså inte köpa kursen och sen ångra dig då du får tillgång till allt material direkt vid köpet.

Men skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna prissätta dina produkterför att få bättre lönsamhet, hör då av dig till mig inom 30 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material i kursen och jag återbetalar hela din investering.

På Skatteverket kan du läsa följande:

”Om du köpt varor eller tjänster innan du startade företaget så kan du i vissa fall få dra av momsen. Kravet är att du ska ha köpt varorna eller tjänsterna med avsikten att använda dem enbart i din ekonomiska verksamhet (inte för privat bruk). I din företagsregistrering anger du då datum för ditt första inköp som startdatum för moms.

Du kan göra avdrag för vissa kostnader som du haft samma år och året före företagsstarten. Avdraget gäller sådana kostnader som skulle ha varit avdragsgilla om de hade uppkommit sedan verksamheten påbörjats.”

Källa: Skatteverket

Det vill säga, när du sparar kvittot du får vid köpet kan du när du registrerar ditt företag momsregistrera dig från och med datumet du köpte kursen och därmed dra av momsen och kostnaden för kursen. Tänk på att du då också måste lämna in en momsdeklaration för perioden bakåt i tid (logga in på Skatteverket.se och dubbelkolla efter din registrering så att perioden bakåt finns öppen, annars hör av dig till Skatteverket och be dem låsa upp). Du kan, som texten ovan också beskriver, bara kan dra av kostnader som du gjort för innestående år + förra kalenderåret när du registrerar ditt företag och behöver tydligt kunna motivera varför du haft kostnaden.

Tänk också på att kostnaden för kursen bokför du som din första verifikation i bokföringen.

Tänk dock på att alltid sätta dig in i aktuella regler för avdrag hos Skatteverket eller ta hjälp av en redovisningskonsult.

Har du fler frågor? Kontakta mig på support@digitalentreprenher.se eller skicka ett meddelande på Instagram så hjälper jag dig!

Ta en titt inne i kursen!

Digital Entreprenhers pengarna tillbaka garanti - 30 dagar efter du köpt kursen!

Jag är helt säker på att du ser resultat och högre lönsamhet om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna prissätta dina produkter lönsamt, hör då av dig till mig inom 30 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material och jag återbetalar hela din investering. 

En sista sak.

Jag kan inte säga detta nog många gånger… NYCKELN till att driva en lönsam e-handel är att du har koll på dina siffror och sätter rätt priser på dina produkter.

Jag har sett sååå många e-handlare som inte tar rätt priser på sina produkter (inklusive mig själv i början) och jag vill inte att detta ska vara du. 

Så om du är redo att gå från ”dyr hobby” till lönsam e-handel är jag bara ett klick bort – vi ses inne i Lönsam prissättning för e-handlare!

//