lonsam_onlinekurs_brun

Skapa, lansera och sälj din lönsamma onlinekurs, om och om igen!

Lönsam Onlinekurs är det kompletta steg för steg systemet som ger dig alla verktyg för att skapa en oemotståndlig onlinekurs du tjänar pengar på redan innan du gjort den. Redo för en affärsmodell där du når 1: många och en skalbar digital produkt som ger dig mer passiva intäkter i ditt företag? 

Den här kursen passar dig som vill...

Nickar du igenkännande till en eller kanske alla dessa? Då är du på helt rätt ställe!

10 ordrar på lanseringsdagen och tjänade in hela kursavgiften de två första veckorna!

Med pedagogiskt innehåll, svar på alla frågor och massor av pepp skapade Jennie en möjlighet för mig att lansera mitt företag och e-handel. Att dessutom få all kunskap man behöver i enkla steg för steg beskrivningar och videos, samlat på ett ställe, gav resultat så fort jag började göra jobbet. Jennie är en fantastisk mentor speciellt eftersom hon själv har gjort samma resa och lärde ut allt jag behövde för att undvika de stora misstagen och lyckas!

— Emma från Magiska Tryck, kursdeltagare i min onlinekurs "Starta din e-handel"

Att ta fram och sälja digitala kurser ger dig mer passiva och skalbara intäkter. Efter Lönsam Onlinekurs kommer du...

Redo? Jag visar dig hur👇

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

När jag gjorde min första kurslansering hade jag precis gjort en omstart i mitt företag då covid raderat alla mina jobb och intäkter för 1,5 år framåt. Jag skapade varumärket Digital Entreprenher, startade ett nytt Instagramkonto, en maillista och lyckades få ihop några hundra personer på dem båda. 

Jag lanserade onlinekursen ”Starta din e-handel” innan jag skapat den (precis som jag kommer att lära dig) och 22 studenter nappade och jag fick in drygt 110 000 kr på kontot. Nästa lansering några månader senare var det nästan 125 000 kr till. 

Nu drygt 2 år senare har jag lanserat flera kurser, har över 250 kursdeltagare och sålt onlinekurser på svenska marknaden för nästan 2 miljoner kronor.

Mitt företag och liv ser helt annorlunda ut. Från att ha sålt tjänster till några kunder, som styrde min tid och agenda, har jag nu ett helt digitalt företag där det är jag som bestämmer när, var och med vad jag jobbar. Och ingen är gladare för det än min vovve Qharat som ser mer av sin matte varje dag.

Gå med i Lönsam onlinekurs idag!

Redo för en skalbar affärsmodell som du kan lansera om och om igen?

Lönsam onlinekurs

10 veckor digitala liveträningar

Värde: 47 849 kr

delbetalning

6 månader

2250:-/mån

ex moms per månad

delbetalning

3 månader

4500:-/mån

ex moms per månad

betala direkt

12495:-

ex moms

Resultat från mina andra kurser

Mina kurser ger de resultat de lovar!

Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen!

Jag har äntligen fått en egen webshop! Det har jag drömt om länge, men inte vetat hur man ska göra. Om du ska välja en kurs kan jag varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och vänt mina tvivel till möjligheter! En rolig och inspirerande kurs som gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage (Starta din e-handel)

Sålde för drygt 10 000 kr första veckan, med en produkt! Tog in en produkt till och fick över 25 ordrar

Jag har blivit tryggare i mitt företagande, och vågat tro på att det jag gör är bra! Både kursen och Jennie som person har fått mig att våga tro på mig själv och köra på! Kursen är en perfekt steg-för-steg guide för att slippa bli överväldigad av allt som ska göras och istället fokusera på rätt saker i rätt ordning.

—Mia, Klöver Details (Starta din e-handel)

Under min lansering fick jag 34 ordrar och sålde för 10 000 kr!

”Jag tyckte att Starta din e-handel var väldigt bra. Det hade inte blivit någon bra webbutik om jag hade gjort det på egen hand. Man fick de rätta svaren genom kursen. Kursen tog upp flera viktiga saker där man tänkte ”detta hade jag aldrig kommit på själv att man behövde”. Några av dessa områden hade med lagar och regler att göra och det vill man ju inte fuska sig kring.”

— Sofia, SwedCandles (Starta din e-handel)

Tipsen jag fick gav 6 ordrar i samband med lanseringen av nolistugan.com, hur häftigt!?

Kursen är fantastisk. Jag började först på egen hand för att försöka klura ut hur jag skulle starta en webbshop. Det tog tid och gick sådär, och många timmar gick åt att bara leta information. Följer man kursens alla moduler så har man allt man behöver för att komma igång. Det är en investering som spar tid och många grubblerier.

—Therese, Nolistugan (Starta din e-handel)

2026 förväntas digitala kursmarknaden vara 457,8 biljoner dollar globalt!

Detta enligt rapporten "Global E-Learning Industry" som också räknar med att samma siffra 2030 är 686,9 biljoner dollar. I Sverige har digitala kurser börjat slå genom men har en enorm tillväxtpotential som jag tycker du ska tillvara på i ditt företag!👇

Stegen till 2 miljoner i sålda kurser

Min modell till en lönsam onlinekurs du kan sälja om och om igen

Modul 1

Din lönsamma onlinekurs

Viktiga grundjobbet med att skapa din lönsamma kurs. Bli klar över din idé, din kurs utlovade resultat och bestäm kursupplägg.

Modul 2

Bygg momentum

Börja bygga en hype kring din nya kurs och hitta intresserade studenter. Ett måste för att ha en köpklar målgrupp vid lanseringen.

Modul 3

Erbjudande som säljer

Ta din skiss till ett oemoståndligt erbjudande som säljer din onlinekurs. Sätt rätt pris, garanti, bonusar och skapa din konverterande säljsida.

Modul 4

Lansera din onlinekurs

Nu är det äntligen dags att sälja din kurs! Och det innan du skapat den för att veta att efterfrågan finns och du får intäkter direkt.

Modul 5

Gör kursen + få nöjda kunder

Dags att leverera en riktigt bra kurs, upplevelse och resultat till dina första studenter. Du blir guidad i teknik, alla steg och onboarding.

Kursen Lönsam onlinekurs innehåller:

Resultat från mina andra kurser

Mina kurser ger de resultat de lovar!

Om du undrar om kursen är värt pengarna, om kursen verkligen kan ge en helt oerfaren person rätt verktyg, om du kommer få rätt stöd just till dig och din specifika nisch/verksamhet eller om Jennie som driver kursen är kompetent nog? JA!

”Efter månader av googling och många återvändsgränder hittade jag Jennies podd och på den vägen även hennes hemsida med kursen ”Starta din e-handel”. Den här kursen var inte en dörröppnare – för mig var det en enorm mur som föll och där bakom fanns ALLT jag behövde!”

— Ingela, My precious tot (Starta din e-handel)

Följer man kursens steg så har man snart sin egen e-handel!

Kursen var tydlig och bra och jag fick hjälp steg för steg tills min e-handel var helt klar. Att gå den här kursen har utvecklat mig enormt mycket. Jag har aldrig drivit företag förut så det blev mycket nytt på en gång men nu har jag ett företag där Lilla Yogabutiken är en del och yogaundervisning är en. Jag tror inte att jag hade haft Lilla Yogabutiken nu om det inte var för Starta din e-handel.

— Helena, Lilla yogabutiken (Starta din e-handel)

Inga förkunskaper behövs man lär sig verkligen allt som man behöver veta för att driva en webshop på ett professionellt sätt

Utan Jennies kurs hade det aldrig blivit studioinredes.se. Lanseringen blev mer än jag hade förväntat mig, jag fick många bra tips i Starta din e-handel så jag visste hur jag skulle planera och lägga upp det hela. Jag har fått lära känna så många härliga människor som är i samma sits som mig.”

— Djana, Studio Inredes (Starta din e-handel)

Dessutom ingår just nu

0

bonusar

som tar dig ännu snabbare till mållinjen!

Bonus 1

Privat Facebookgrupp för löpande frågor och support

I vår egen privata Facebookgrupp har du ditt nya och stöttande nätverk med andra kursskapande företagare ett år framåt. Du kan också ställa frågor och bolla dina idéer när det passar dig. Du får alltid svar och fastnar inte i din process. 

Värde: 14 995 kr

Värde: 14 995 kr

Bonus 2

Ett bibliotek med designmallar för kurser

Designmallar gör allt mycket enklare för dig som kursskapare! Du får mallar som du enkelt anpassar i det gratis designprogrammet Canva, som t ex lead magnet, workbook, presentationer och bilder till sociala medier. Du behöver inte vara en designer för att lyckas!

Värde: 4 995 kr

Värde: 4 995 kr

Bonus 3

Mallar för e-post till lansering och försäljning av kursen

En av de mest effektivaste kanalerna för att lansera och sälja din onlinekurs är e-post. Med kursen får du exempel och förslag på mail för lansering, webinar, onboarding av nya studenter osv.

Värde: 4 995 kr

Bonus 4

Effektivisera med AI som din kursassistent

Använd AI som din kursassistent och effektivisera ditt arbete med att skapa och marknadsföra din onlinekurs. Du får se hur du kan jobba med AI kring innehåll, idéer, namn, kundpersonas osv

Värde: 1 995 kr

Bonusarna har
ett totalt värde på

10000 kr

Det totala värdet av kursen och bonusarna är

20000 kr

men du få ta del av allt för en investering av enbart 9995 kr exkl. moms under lanseringen!

lonsam_onlinekurs_brun
Kursen
Lönsam onlinekurs

Värde: 14 995 kr

Dessutom ingår dessa 7 (ja, sju!) bonusar :

VIP Facebookgrupp + live coaching 2023 vannan vecka med Jennie

(värde: 14 995 kr)

Gratis e-handelsplattform under 90 dagar och betallösning under 8 veckor

(värde: 2 995 kr)

Proffsig mall för pressmeddelande när du lanserar din e-handel

(värde: 295 kr)

Snygg mall för din grafiska profil redo för dig att användas

(värde: 295 kr)

Resultat från mina andra kurser

Mina kurser ger de resultat de lovar!

I år har jag redan haft 100 ordrar i januari och förra året hade jag runt 30 st samma månad

Kursen både rolig och lärorik och jag ser mycket bättre resultat mot förra året. Jag rekommenderar verkligen kursen till andra, den har hjälpt mig med att öka ordrarna och Facebookgruppen är också riktigt bra. Målet är ju att endast kunna arbeta med min e-handel och det går absolut åt rätt håll och jag är riktigt taggad på resultaten efter detta året.

— Thelma, Trycklagret (Marknadsföring för e-handlare)

Att jag anmälde mig till kursen "Marknadsföring för e-handlare" var bland det bästa jag gjort för mitt företagande

Med moduler jag kan gå tillbaka till när jag vill, en aktiv facebookgrupp med feedback från Jennie och andra kursdeltagare, digitala livemöten med Jennie, samt att med hjälp av bra och tydliga verktyg har jag blivit mer strukturerad i mitt företagande. Jag märker att Jennie som har företaget Digital Entreprenher har en riktigt bra kompetens och erfarenhet inom marknadsföring och e-handel. Jag är supernöjd att jag tog till hennes hjälp för att få min verksamhet och e-handel att växa.

— Elisabeth, Etage Trädgård (Marknadsföring för e-handlare)

Skulle vilja säga att det är den perfekta handboken för marknadsföring

Jag rekommenderar starkt kursen hos duktiga och erfarna Jennie. Den är guld värd, allt jag önskade mig och lite till. Kursens breda innehåll och verktyg pushar dig och din verksamhet framåt för en lönsammare business med bättre intäkter på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. 

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea (Marknadsföring för e-handlare)

Redan vid vår första träff fick jag råd som gör att jag nu jobbar på att förändra min verksamhet så att det blir tydligare för kunden och enklare att hantera för mig

Kursen har gett mig väldigt mycket nya tankar och verktyg för att på ett bättre sätt ta hand om mina kunder både innan och efter de handlat i min e-handel. Livesändningarna vi har varannan vecka i FB-gruppen är otroligt givande och Jennie har en otroligt inspirerande energi som får mig att vilja ta nästa steg. Jag rekommenderar dig som vill utveckla din e-handel att gå den här kursen hos Jennie.

— Efwa, Lindbo Textil (Marknadsföring för e-handlare)

Har dufrågor? Här är svaren!

Du kommer att ha tillgång till kursen och materialet för alltid. Du kommer även att få alla uppdateringar jag gör i kursen framåt kostnadsfritt. Du har även tillgång till vår privata Facebookgrupp ett helt år.

Kursen börjar tisdag den 16 januari. Under 10 veckor har vi sedan digitala liveträffar där kursen levereras och där du kan ställa frågor. Kan du inte vara med på spelas dessa in och du kan se i efterhand. 

Själva kursen är digitala träffar på 2 timmar en gång i veckan under 10 veckor. Utöver det behöver du avsätta tid för att implementera det du lärt dig och ta fram din kurs och jobba med att lansera och sälja den. 

Att skapa och lansera en framgångsrik onlinekurs tar tid. Men den skapar också en skalbar resurs som på sikt kommer att hjälpa dig få mer av just tid och flexibilitet.

Om du är redo att göra jobbet – absolut. För att du ska känna dig trygg finns även min 90 dagars pengarna tillbaka garanti.

Det behöver du inte ha, men du behöver ha kunskap, erfarenheter eller vägen till resultat (dina och/eller andras) som du kan lära ut i din kurs. 

Det första vi gör i kursen är att jobba med att hitta rätt kursidé och se till att den löser ett problem för din ideala kund innan du bestämmer dig för vilken kurs du ska skapa, så det löser vi tillsammans i kursen.

Absolut, du kommer att få steg för steg guider inom den teknik som du behöver för att skapa och lansera din kurs. Du får även mina personliga rekommendationer på kursplattform och andra verktyg jag använder om du inte har dem på plats redan som t ex e-postprogram. Du behöver inte oroa dig!

Beroende på vad du använder idag och hur du vill leverera din kurs till dina studenter kan kostnader som kursplattform, e-postleverantör, ett digitalt mötesverktyg som t ex Zoom osv tillkomma men kursen kommer att visa dig olika alternativ och det är inget du måste köpa för att kunna gå kursen. Du behöver inte heller använda t ex betald annonsering, det är upp till dig.

Dig som vill…

-få mer intäkter i ditt företag med en skalbar affärsmodell utan tak på hur mycket du kan tjäna

-sluta sälja din tid och skapa mer passiva intäkter, samtidigt som du kan hjälpa fler kunder

-har en kursidé som bygger på din kompetens, erfarenhet eller resultat (dina och/eller andras), som du vill sälja om och om igen 

-göra en onlinekurs men känner dig överväldigad av alla olika delar och vill bli guidad steg för steg genom hela processen med att skapa och sälja din onlinekurs

Jag vill inte att du köper kursen om du inte är inställd på att göra arbetet och satsa på kursen. Men jag vill också såklart att du ska vara nöjd med din investering. 

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna skapa och lansera en onlinekurs, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material i kursen och jag återbetalar hela din investering.

Digitala kurser omfattas inte av ångerrätten enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du kan alltså inte köpa kursen och sen ångra dig.

Då pratar vi om det, du får min ärliga åsikt. Jag vill verkligen att du ska känna dig trygg och peppad över att gå med i kursen! Skicka mig ett mail eller meddelande på Instagram och berätta om det som gör dig osäker så svarar jag inom kort.

Har du fler frågor? Kontakta mig på support@digitalentreprenher.se eller skicka ett meddelande på Instagram så hjälper jag dig!

Ta en titt inne i kursen!

Digital Entreprenhers pengarna tillbaka garanti - 90 dagar efter du köpt kursen!

Jag är helt säker på att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna skapa och lansera en onlinekurs, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material och jag återbetalar hela din investering. 

Så du har ingenting att förlora, och SÅ mycket att vinna. 

Jag har själv varit där...

Mina dagar och uppgifter styrdes av andra och det fanns inget slut på alla Zoommöten. Jag förlitade mig på 1:1 tjänster som min huvudsakliga intäkt och även om jag tycker om att jobba med andra människor var det ansträngande och saknade den frihet jag startat företag för att få.

De flesta andra coacher pratar om hur du ska lära dig sälja, men vad händer när din kalender är full och du behöver mer intäkter men inte har tiden för att sälja? Misstaget många gör är att vänta tills detta blir ett problem som gör att du satt ett tak på vad du kan tjäna eller bränner ut dig. 

Du behöver skalbara digitala resurser i ditt företag som jobbar åt dig, så du inte behöver. Onlinekurser är det snabbaste sättet att byta ut dina intäkter från tjänster till en mer passiv intäkt. Något jag gjort på bara några år och har nu ett helt digitalt och fritt företag. Detta kan du också göra.

Med min metod får du allt du behöver för att skapa och sälja dina egna lönsamma onlinekurser, om och om igen. Du är redo – gå med i kursen nu (till det lägsta priset någonsin) så sätter vi fart!

//

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies