Marknadsföring för e-handlare

Marknadsforing_e-handlare_RGB

Den enda kurs och community du behöver för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder, ökad försäljning och verktygen för att kunna leva på din webshop

Se min populära masterclass där jag visar hur du ökar försäljningen + får nya kunder i din e-handel. Tryck på play så kör vi! 👇🏼

Innan du bläddrar vidare, känner du igen dig i någon av dessa?

Nickar du igenkännande till en eller kanske alla dessa? Då passar Marknadsföring för e-handlare perfekt för dig 👌

"I år har jag redan haft 100 ordrar i januari och förra året hade jag runt 30 st samma månad, riktigt kul"

Kursen både rolig och lärorik och jag ser mycket bättre resultat mot förra året. Jag rekommenderar verkligen kursen till andra, den har hjälpt mig med att öka ordrarna och Facebookgruppen är också riktigt bra. Målet är ju att endast kunna arbeta med min e-handel och det går absolut åt rätt håll och jag är riktigt taggad på resultaten efter detta året.

— Thelma, Trycklagret

Skapa runda bilder (3)
Skapa runda bilder

"Skulle vilja säga att det är den perfekta handboken för marknadsföring. Inte bara för den som driver e-handel utan den passar alla företagare som inte har en marknadsavdelning som sköter jobbet"

Jag rekommenderar starkt kursen hos duktiga och erfarna Jennie. Den är guld värd, allt jag önskade mig och lite till. Kursens breda innehåll och verktyg pushar dig och din verksamhet framåt för en lönsammare business med bättre intäkter på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Jennie har till och med fått in hur vi ska tänka runt ekonomin för att få ökad lönsamhet i företaget. Jag är mycket tacksam för det och det kom som en glad överraskning. 

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Välkommen till din nya verklighet efter kursen Marknadsföring för e-handlare...

Det här är absolut möjligt för dig! Hur jag vet det? Jag har själv gjort resan och hjälpt över 200 andra komma igång.

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Efter att ha jobbat som konsult med ett begränsat antal kunder, som också styrde min tid, förändrades allt när jag bestämde mig för att satsa på skalbara affärsmodeller som e-handel och digitala produkter. Jag har själv startat tre webshopar från grunden och sålt för miljonbelopp. Min första e-handel blev Sveriges största Instagramkonto i sin nisch och när jag nyligen lanserade min tredje e-handel fick jag 30 ordrar, enbart under första dagen.

Pengarna på kontot bygger inte på hur mycket, när eller var jag jobbar och jag väljer själv vad jag vill göra med dem (du ser mig hämta ut min nya XC90 på bilden🚗). Vill du också ha mer frihet i din vardag? Då är du på helt rätt ställe. Investera i dig själv nu så vi kan komma igång och bygga din framtid! ⬇️

Masterclass - Min beprövade modell för att starta en lönsam e-handel

Här kan du titta på en inspelning av min senaste masterclass där jag berättar mer om modellen jag går igenom i kursen:

Gå med i Marknadsföring för e-handlare idag!

Redo att öka intäkterna rejält i din e-handel? 🙌

Marknadsföring för e-handlare

(värde 43 275 kr)

delbetalning

6 månader

1895:-/mån

ex moms per månad

betala direkt

9995:-

ex moms

Lägga till en extra kurs i lönsam prissättning?

Vill du vara säker på att du sätter rätt pris på dina fysiska produkter? Då kan du just nu välja till kursen Lönsam prissättning för e-handlare till ett rabatterat pris, enbart 995 kr exkl moms (ordinarie pris 2495 kr). Kursens 8 lektioner visar dig hur du räknar ut din produkts kostnad + prissätter den lönsamt, sätter rätt fraktavgift, hanterar prishöjningar, räknar vinsten vid rabatter och en resultatbudgetsmall. Du får tillgång till kursen direkt efter köpet (obs! har du gått min kurs Starta din e-handel har du redan denna i modul 2.)

delbetalning

6 månader

2050:-/mån

ex moms per månad

betala direkt

10990:-

ex moms

"Att jag anmälde mig till kursen "Marknadsföring för e-handlare" var bland det bästa jag gjort för mitt företagande"

Med moduler jag kan gå tillbaka till när jag vill, en aktiv facebookgrupp med feedback från Jennie och andra kursdeltagare, digitala livemöten med Jennie, samt att med hjälp av bra och tydliga verktyg har jag blivit mer strukturerad i mitt företagande. Jag märker att Jennie som har företaget Digital Entreprenher har en riktigt bra kompetens och erfarenhet inom marknadsföring och e-handel. Jag är supernöjd att jag tog till hennes hjälp för att få min verksamhet och e-handel att växa.

— Elisabeth, Etage Trädgård

Skapa runda bilder (10)

"Här får man allt serverat och Jennie delar med sig av sina hemliga trix och tips som jag aldrig hade kommit på själv"

Jag får utmana mig själv att våga testa nya saker, och hur jag ska tänka framåt så jag inte står och stampar på samma ställe. Jag behöver aldrig känna mig ensam som det lätt kan bli som egen företagare, det finns de som förstår mig i gruppen. Jag rekommenderar kursen till alla som behöver ta sin e-handel till nästa nivå och till de som man har ont om tid och inte hinner tänka ut, leta upp och komma på allt själva.

— Djana, Studio Inredes

10 steg som tar din e-handel till nästa nivå

De tre första modulerna är grunden - du väljer sen vad du vill fokusera på!

Modul 1

Sätta upp och nå dina mål

Din konkreta plan för att ta dig till nästa nivå med mål, effektiva system och proffsiga VD-uppföljningar med dig själv.

Modul 2

Ta ditt erbjudande till nästa nivå

Ger dig de rätta förutsättningarna och byggstenarna för att öka försäljningen och kunna leva på ditt företag.

Modul 3

Skapa innehåll som säljer

Bygg ett populärt community med fler potentiella och köpsugna kunder tack vare rätt innehåll för din kundresa.

Modul 4

Effektiv e-postmarknadsföring

Bemästra en av de mest effektiva säljkanalerna för din e-handel och öka försäljningen automatiskt med steg för steg guider.

Modul 5

Nå ut på sociala medier

Nå ut och sälj på Instagram, med hjälp av konkreta strategier och effektiva verktyg.

Modul 6

Lyckade produktlanseringar

Ett av de bästa sätten att skapa större försäljningstoppar under året är löpande lanseringar. I den här modulen får du veta hur.

Modul 7

Nå köpare på andras plattformar

Samarbeta med och syns på andras plattformar där din målgrupp finns = mycket effektiv tillväxtstrategi för både leads och sälj!

Modul 8

Lönsamma kampanjer

Få tillgång till en stor bank med kampanjidéer som bidrar till att öka din försäljning. Välj din favorit och sätt fart!

Modul 9

Återkommande kunder

I jakten på nya kunder glömmer man ofta bort att det enklaste och mest lönsamma är att faktiskt sälja mer till de kunder man redan har. 

Modul 10

Annonsering i sociala medier

Lär dig hur du annonserar på Facebook och Instagram mot olika målgrupper och med rätt material för att få fler köp och kunna skala upp.

Marknadsföring för e-handlare är:

Det är dags att skala upp ditt företag också!

2

"Redan vid vår första träff fick jag råd som gör att jag nu jobbar på att förändra min verksamhet så att det blir tydligare för kunden och enklare att hantera för mig"

Kursen har gett mig väldigt mycket nya tankar och verktyg för att på ett bättre sätt ta hand om mina kunder både innan och efter de handlat i min e-handel. Livesändningarna vi har varannan vecka i FB-gruppen är otroligt givande och Jennie har en otroligt inspirerande energi som får mig att vilja ta nästa steg. Jag rekommenderar dig som vill utveckla din e-handel att gå den här kursen hos Jennie.

— Efwa, Lindbo Textil

"För oss har detta varit väl investerade pengar! I denna kurs fick vi allt paketerat och klart! Vi är såååå glada att vi hoppade på!"

Vi har fått en massa fler och mer engagerade följare och tack vare kursen har vi också tänkt om lite kring marknadsföring vid leveranser. Vi har skrivit upp flera ”to do:s” som vi kommer jobba löpande med framöver. Saker som vi inte ens hade en tanke på innan vi började kursen. Kursen täcker många områden inom marknadsföring och de förklaras på ett enkelt och pedagogiskt sätt så det är svårt att misslyckas.

— Alex och Anna, Campingboden

Dessutom ingår just nu

0

bonusar

som ger dig ännu mer stöttning!

Bonus 1

VIP Facebookgrupp och live gruppcoachning under 2024

I en privat Facebookgrupp fokuserar vi på att utveckla och skala upp din e-handel. Här har du löpande kontakt med mig och dina grymma kurskompisar och kan alltid ställa frågor och få svar. 1 ggr/mån hela 2024 finns digitala träffar där du kan ställa frågor. Träffarna spelas in.

Värde: 30000 kr

Bonus 2

Mall för din egen VD-rapport och ekonomiuppföljning

Ta ansvar för och ha koll på din ekonomi och siffror som en VD för ett större företag skulle göra. Med de här mallarna gör du proffsiga uppföljningar månadsvis och kan ta smarta och strategiska beslut framåt. Ett måste för tillväxt!

Värde: 1495 kr

Bonus 3

De bästa sätten att bygga din lönsamma e-postlista snabbt

Hur gör man egentligen för att snabbast bygga sin e-postlista med potentiella kunder? I den här konkreta och omfattande bonusen hittar du garanterat sätt du kan få fler mailadresser från din ideala kund.

Värde: 495 kr

Bonus 4

Så lyckas du med dina Instagram Reels

Reels på Instagram är en viktig del av din framgång på plattformen och i denna bonus får du konkreta tips för att lyckas bättre. Vi pratar om hur du sticker ut, väljer musik, innehåll och det du ska undvika. Allt för att få följare och konvertera dem till betalande kunder. 

Värde: 495 kr

Bonus 5

Minikurs - lär dig grunderna på Instagram för ditt företag

Funderar du på vilken av reels, inlägg, händelser, lives du ska göra och vem de egentligen når? Hur allt hänger ihop och fungerar? I den här konkreta minikursen lär du dig hur du hanterar din företagssida på Instagram och de olika funktionerna.

Värde: 795 kr

Bonusarna har
ett totalt värde på

10000 kr

REDO för ditt bästa och mest lönsamma år hittills?

Marknadsforing_e-handlare_RGB
Kursen
Marknadsföring för e-handlare

(värde: 9995 kr)

Dessutom ingår dessa 5 (ja, fem!) bonusar:

VIP Facebookgrupp och community och digitala träffar under 2024

(värde: 30 000 kr)

Mallar för din egen VD-rapport och ekonomi-uppföljning

(värde 1495 kr)

De bästa sätten att bygga din e-postlista - snabbt och effektivt

(värde: 495 kr)

Så lyckas du med dina Instagram Reels - fler kunder och följare

(värde 495 kr)

Grundkurs - lär dig Instagram för ditt företag - konkret minikurs

(värde: 795 kr)

Det totala värdet av kursen och alla bonusar är

20000 kr

men du kan av del av allt för en investering av enbart 9995 kr exkl. moms!

”Jag har omvärderat vilka min målgrupp är och börjat tänka mycket mer ur deras perspektiv. Det har gjort att jag lägger mer fokus på vad dom faktiskt vill, behöver och önskar"

Genom kursen har jag lärt mig planera marknadsföringen i min e-handel och dessutom vad och vart jag ska lägga mitt fokus på under året. Att våga satsa och investera i kursen ger mig massor av konkreta tips, idéer och inspiration. Dessutom får jag en riktigt stadig grund att stå på i min marknadsföring, och det är ju nyckeln när man jobbar med försäljning av produkter och tjänster.

— Emma, Magiska Tryck

Har dufrågor? Här är svaren!

Du tillgång till innehållet i kursen och kommande uppdateringar för alltid. Du kan ta kursen helt i din egen takt och även komma tillbaka till den när du behöver.

Vår privata Facebookgrupp, löpande live träffar har du tillgång till under 2024. Dessa spelas in så du kan titta i efterhand eller ställa frågor, även om du inte kan vara med.

Du får tillgång till hela kursen, alla bonusar och vår VIP Facebookgrupp direkt du bokar din plats i kursen! Så du kan komma igång direkt om du vill det.

För att ta sin e-handel till nästa nivå och kunna leva på den behöver du lägga fokus på marknadsföring och försäljning. Med det sagt vet jag att du har mycket begränsat med tid. Därför har jag bara lagt in det du behöver i den här kursen för att se resultat. Du gör rätt från början och sparar tid. 

Sedan avgör du själv hur mycket tid du har för att lägga på att marknadsföra din e-handel varje vecka, men min rekommendation är att göra det till en prioritet om du vill lyckas.

Ja! Jag svarar på frågor i vår Facebookgrupp löpande och håller i vår digitala träffar.

Vill du däremot ha personlig coaching där vi ses digitalt och enbart fokuserar på dig – finns ett rabatterat erbjudande inne i kursen för alla som går mina kurser.

Om du är redo att göra jobbet – absolut. Jag är helt säker på att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min 90 dagars pengarna tillbaka garanti.

Dig som har en e-handel som du vill utveckla till nästa nivå och kunna leva på.

Nej, är du sugen på att starta en e-handel rekommenderar jag dig min kurs Starta din e-handel där du får allt du behöver för att starta och lansera en lönsam e-handel.

Jag vill inte att du köper kursen om du inte är inställd på att göra arbetet och satsa på kursen. Men jag vill också såklart att du ska vara nöjd med din investering. Jag vet att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för utveckla din e-handel, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har arbetat med och implementerat materialet i kursen och jag återbetalar hela din investering. Kom ihåg, du får inte resultat om du inte gör jobbet.

Digitala kurser omfattas inte av ångerrätten enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du kan alltså inte köpa kursen och sen ångra dig då du får tillgång till material direkt vid köpet. Genom att köpa kursen godkänner du dessa köpvillkor och kan inte ångra ditt köp.

Då pratar vi om det, du får min ärliga åsikt. Jag vill verkligen att du ska känna dig trygg och peppad över att gå med i kursen! Skicka mig ett mail med dina frågor till support@digitalentreprenher.se så svarar jag så snart jag kan. Eller skicka mig ett meddelande på Instagram eller Facebook så hörs vi snart!

Har du fler frågor? Kontakta mig på support@digitalentreprenher.se eller skicka ett meddelande på Instagram så hjälper jag dig!

Ta en titt inne i kursen!

Digital Entreprenhers pengarna tillbaka garanti -90 dagar efter du köpt kursen!

Jag vet att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att utveckla din e-handel, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har arbetat med och implementerat materialet i kursen och jag återbetalar hela din investering. Men kom ihåg, du får inte resultat om du inte gör jobbet.

Så du har ingenting att förlora men SÅ mycket att vinna. 

Möt din egen affärsutvecklare och största hejarklack!

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och affärsutveckling, en treårig universitetsutbildning inom kommunikation, föreläsare och utbildare + startat tre egna webshopar – lär jag dig det som fungerar.

Dessutom har jag jobbat med mer än 200 fantastiska kunder och givit dem verktygen för att skapa lyckade lanseringar och lönsamma webshopar.

Vill du också få dina steg för steg för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder och ökad försäljning, utan att känna dig överväldigad och det minsta osäker?

Vill du leva på din e-handel + är redo att göra jobbet – lovar jag att finnas där för dig och ge dig det du behöver för att se resultat.

Jag är bara ett klick bort – vi ses inne i kursen som kommer att förändra din e-handel och företag, BIG TIME.

//