gratis masterclass

Så här startar och lanserar du en lönsam e-handel

Dina exakta steg för att börja generera intäkter online 2023 och skapa mer frihet i vart och när du jobbar.

Vill du också ha en försäljningskanal som är öppen dygnet runt och året om, utan att du behöver vara där? Boka din plats nu! 🚀

UNDER MASTERCLASSEN:

De exakta stegen

Steg för steg, den modell som hjälpt mig och många andra börja sälja online, där kunderna står på kö vid lanseringen.

Lönsamt erbjudande

Du får svar på dina frågor om hur du väljer rätt produkter eller tjänster och prissätter dem för att vara lönsam.

Intäkter från start

Hemligheterna bakom en lyckad lansering där du får ordrar direkt från start, med minimal budget.

Utan krånglig teknik

Jag visar dig hur du startar en e-handel snabbt och billigt utan att kunna någon teknik innan. Det är enklare än du tror.

Denna gratis masterclass kommer definitivt vara värd din tid! Dessutom får du också en speciell inbjudan till den beprövade kursen Starta din e-handel.

Daily Morning Motivation Quote Mockup Instagram Post (1080 x 900 px)

Var med på masterclassen och få e-boken 100 affärsidéer gratis!

Har du svårt att komma på en affärsidé för din kommande e-handel? Eller vill du utveckla ditt företag mer digitalt? I e-boken ”100 affärsidéer” får du hela 100 olika idéer du skulle kunna sälja på den digitala marknaden idag. Boka din plats, dyk upp och 100 affärsidéer blir dina, helt kostnadsfritt! 👇

"Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen! Jag har fått en helt ny syn på hur man strategiskt kan jobba med e-handel i företaget."

Jag har äntligen fått en egen webshop! Det har jag drömt om länge, men inte vetat hur man ska göra. Jag kan varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage

"Sålde för nästan 15 000 kr under lanseringsveckan, helt utan förkunskaper och med heltidsjobb!"

Ingen av oss kunde något om e-handel eller digital marknadsföring och fick ovärderlig hjälp och stöttning. Vi hade inte kunnat starta upp en webshop så här snabbt utan Jennie.

— Anna och Alex, Campingboden

Hej! Det är jag som håller i masterclassen.

Efter att ha jobbat med e-handel i över 10 år, sålt både fysiska och digitala produkter för över 1 miljon online, lanserat tre egna webshopar från grunden och dessutom hjälpt mer än 100 andra att starta och utveckla sin onlinebusiness – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

Om du har en e-handel, då har du en skalbar inkomstkälla. Investera så lite som 90 minuter av din tid och du får stegen för att börja generera intäkter online och skapa mer frihet i vart och när du jobbar. 

Vill du också ta del av den snabbväxande e-handelsmarknaden (som Forbes spår växa över 10% 2023 och omsätta mer än 8 triljoner 2026)? Boka då din plats på masterclassen så sätter vi fart!

Vi ses där!

/Jennie 👋

Gratis masterclass:

Så här startar och lanserar du en lönsam e-handel​

Dina exakta steg för att börja generera intäkter online 2024 och skapa mer frihet i vart och när du jobbar.​

Fyll i dina uppgifter och invänta bekräftelsemailet i din inkorg (om det inte dyker upp något bekräftelsemail, kolla i din spam-mapp. Finns det inte där, hör av dig till support@digitalentreprenher.se).

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies