gratis masterclass

Mer och skalbara intäkter i företaget med e-handel

Nya målgrupper och mer intäkter, dygnet runt och året om - som inte bygger på antalet timmar du jobbar eller vart.

Just nu är anmälan till denna masterclass stängd, men kursen Starta din e-handel är öppen:

Stegen till att skapa din egen digitala försäljningskanal och nya intäktsström👇

UNDER MASTERCLASSEN:

Mer intäkter i ditt företag

Jag visar dig hur och med vilka produkter, även digitala, en e-handel ger dig mer skalbara intäkter och mer tid över i ditt företag.

Stegen till 100 000 kr/mån

Steg för steg, den modell som hjälpt mig och många andra börja sälja online, där kunderna står på kö vid lanseringen.

Vad du behöver för att börja sälja

Jag visar dig hur du startar en e-handel snabbt och billigt utan att kunna någon teknik innan. Det är enklare än du tror.

Skärmavbild 2022-04-27 kl. 12.04.34

Denna gratis masterclass kommer definitivt vara värd din tid! Dessutom får du också en speciell inbjudan till och rabatt på den beprövade kursen Starta din e-handel.

Minimal Aesthetic Ipad On The Table Mockup Instagram Story (Instagram-inlägg (Fyrkantig))

Var med på masterclassen och få de digitala verktyg jag använder!

Boka din plats på masterclassen och få en lista med de digitala verktyg som jag använder till mina webshopar, helt kostnadsfritt. Allt från e-handelplattform, e-postmarknadsföring till betalningar och domäner 👇

"Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen! Jag har fått en helt ny syn på hur man strategiskt kan jobba med e-handel i företaget."

Jag har äntligen fått en egen webshop! Det har jag drömt om länge, men inte vetat hur man ska göra. Jag kan varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage

Hej! Det är jag som håller i masterclassen.

Efter att ha jobbat med onlinehandel i över 10 år, sålt både fysiska och digitala produkter för miljoner online, lanserat tre egna webshopar från grunden, byggt ett eget helt digitalt företag och dessutom hjälpt mer än 200 andra att starta och utveckla sin onlinebusiness – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

Om du har en e-handel, då har du en skalbar inkomstkälla. Investera så lite som 75 minuter av din tid och du får stegen för att börja generera intäkter online.

Boka din plats så sätter vi fart! Vi ses där 👋

/Jennie 

Gratis masterclass:

Så här startar och lanserar du en lönsam e-handel​

Dina exakta steg för att börja generera intäkter online 2024 och skapa mer frihet i vart och när du jobbar.​

Fyll i dina uppgifter och invänta bekräftelsemailet i din inkorg (om det inte dyker upp något bekräftelsemail, kolla i din spam-mapp. Finns det inte där, hör av dig till support@digitalentreprenher.se).

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies