ny masterclass

Min beprövade modell för att starta en lönsam e-handel

Dina exakta steg för att börja generera intäkter online och skapa mer frihet i vart och när du jobbar + utan att oroa dig för tekniken och känna dig överväldigad.

Just finns det inga fler masterclass inplanerade och anmälan till kursen Starta din e-handel är stängd, men skriv upp dig på väntelistan för mer information när anmälan öppnar igen!

Om du är redo att sluta titta på alla andra som lyckas på nätet och börja bygga det själv, läs vidare👇

EFTER MASTERCLASSEN VET DU:

De exakta stegen

Steg för steg, den modell som hjälpt mig (och många andra) börja sälja online och där kunderna står på kö vid lanseringen. På bara 8 veckor. 

Pris och konkurrenter

Du behöver aldrig mer fundera på hur du ska prissätta ditt erbjudande jämfört med dina konkurrenter. Du får alla verktyg för att hitta just ditt pris och hur du sticker ut.

Det du måste börja med

Det enskilt viktigaste du måste göra för att skapa försäljning direkt från start, men som många missar. 

E-handel_sv_brun_rgb

DESSUTOM berättar jag om hur du kan få mig som din businessmentor som guidar dig rätt på den digitala marknaden + ett erbjudande som enbart finns för dig på masterclassen.

Denna masterclass är för dig som:

_O3A7884

Är du med live på masterclassen får du en extra bonus av mig!

En praktisk sammanfattning av min egen, beprövade modell för att starta lönsam e-handel blir då din.

Generera intäkter online + skapa mer frihet i vart, när och vad du jobbar med

Oavsett om du sitter och väntar på ”den rätta tiden” för att öka intäkterna i ditt företag, följa dina drömmar eller vill sluta byta timmar mot kronor och få en vardag du själv styr över… är det här vändpunkten.

 

Att jobba digitalt ger dig möjlighet att arbeta när det passar dig, från den plats du vill, samtidigt som du ökar intäkterna. Att starta en webshop är det bästa sättet att börja sälja online och det finns ingen bättre tid att komma igång än nu.

 

Möjligheterna finns där. Du behöver bara ta dem.

Det är jag som håller i masterclassen

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina, lansering av min 3:e webshop på gång och dessutom hjälpt många andra starta sin onlinebusiness – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

Vill du också få en karta över de exakta stegen för att börja generera intäkter online och skapa mer frihet i vart och när du jobbar, utan att oroa dig för tekniken och för att känna dig överväldigad? Boka då din plats  på min helt nya masterclass!

Vi ses där!

/Jennie 👋

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies