gratis masterclass

Min beprövade modell för att starta en lönsam e-handel

Dina exakta steg för att börja generera intäkter online och skapa mer frihet i vart och när du jobbar + utan att oroa dig för tekniken och känna dig överväldigad.

Klicka på ett datum som passar dig och anmäl dig nu:

Anmäl dig till sista chansen:

Just finns det inga fler masterclass inplanerade och anmälan till kursen Starta din e-handel är stängd, men skriv upp dig på väntelistan för mer information när anmälan öppnar igen!

Just finns det inga fler masterclass inplanerade, men anmälan till kursen Starta din e-handel är öppen fram till och med 6 september kl 21.00

Om du är redo att sluta titta på alla andra som lyckas på nätet och istället vill göra det själv, läs vidare👇

EFTER MASTERCLASSEN VET DU:

De exakta stegen

Steg för steg, den modell som hjälpt mig och många andra börja sälja online och där kunderna står på kö vid lanseringen.

Prissättning

Hur du ska prissätta ditt erbjudande och placera det jämfört med din konkurrenter. En av de viktigaste grundstenarna i e-handel.

Det du måste börja med

Det enskilt viktigaste du måste göra för att skapa försäljning och efterfrågan direkt från start, men som många missar. 

E-handel_sv_brun_rgb

DESSUTOM berättar jag hur du kan få mig som din businessmentor som guidar dig rätt på den digitala marknaden + ett erbjudande som enbart finns för dig på masterclassen.

Denna masterclass är för dig som:

_O3A7884

Är du med live på masterclassen får du en extra bonus av mig!

En praktisk sammanfattning av min egen, beprövade modell för att starta lönsam e-handel blir då din.

Generera intäkter online + skapa mer frihet i vart, när och vad du jobbar med

Oavsett om du sitter och väntar på ”den rätta tidpunkten” för att satsa digitalt i ditt företag, följa dina drömmar eller vill sluta byta timmar mot kronor och få en vardag du själv styr över… är det här din vändpunkt.

 

Att jobba och sälja digitalt ger dig möjlighet att arbeta när det passar dig, från den plats du vill och faktiskt skapa dig ett hållbart och skalbart system med återkommande intäkter. Att starta en webshop är det bästa sättet att börja sälja online och en hygienfaktor idag för att nå dina kunder där de, och dina konkurrenter, finns. 

 

Möjligheterna finns där. Du behöver bara ta dem.

Det är jag som håller i masterclassen

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina, lanseringar av tre egna wesbshopar från grunden och dessutom hjälpt nära 100 andra att starta sin onlinebusiness – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

Vill du också få en karta över de exakta stegen för att börja generera intäkter online och skapa mer frihet i vart och när du jobbar, utan att oroa dig för tekniken och för att känna dig överväldigad? Boka då din plats på masterclassen så sätter vi fart!

Vi ses där!

/Jennie 👋

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies