gratis masterclass

Så här tar du din e-handel till nästa nivå och kan leva på den

Dina konkreta steg för att öka din försäljning och löpande hitta nya kunder.

Klicka på ett datum som passar dig och anmäl dig nu:

Klicka nedan för att anmäla dig till sista chansen denna gång:

Just finns det inga fler masterclass inplanerade och anmälan till kursen Starta din e-handel är stängd, men skriv upp dig på väntelistan för mer information när anmälan öppnar igen!

Just finns det inga fler masterclass inplanerade, men anmälan till kursen Starta din e-handel är öppen fram till och med 6 september kl 21.00

Just finns det inga fler masterclass inplanerade och anmälan till kursen Marknadsföring för e-handlare är stängd, men skriv upp dig på väntelistan för mer information när anmälan öppnar igen!

Just nu finns det ingen mer masterclass inplanerad, men anmälan till kursen Marknadsföring för e-handlare är öppen fram till och med 28 februari kl 21.00

Bättre resultat av din marknadsföring och göra 2023 till ditt bästa år? Boka din plats!👆

UNDER MASTERCLASSEN:

100 000 kr/månad

Jag delar med mig av det jag lärt mig av att sälja för miljonbelopp i mina webshopar, som jag alla tre startat själv från grunden.

Din plan för tillväxt

Du får stegen för att ta dig till nästa nivå med big business foundations, mindset och de rätta förutsättningarna för en lönsam e-handel du kan leva på.

Sälja på autopilot

Nej, det är inte för bra för att vara sant. Du kan faktiskt skapa automatiserad försäljning i din e-handel. Skapa systemet en gång och låt det jobba åt dig. 

Öka intäkterna direkt

En enkel sak du kan och säkert behöver göra, som garanterat kommer öka din försäljning och lönsamhet 2023. Bäst av allt, du kan göra det på en gång.

Marknadsforing_e-handlare_RGB

DESSUTOM berättar jag om min kurs och community för e-handlare som skulle kunna förändra ditt 2023 BIG TIME + ett erbjudande som enbart finns för dig på masterclassen.

jennie_webb3

Är du med live på masterclassen får du en extra bonus av mig!

Då blir sammanfattningen av stegen för att ta din e-handel till nästa nivå och hela min presentation dina.

"Har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig mer intäkter"

Jag kan varmt rekommendera Jennie. Hon är pedagogisk och förklarar på ett enkelt sätt som man förstår. 

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Det är jag som håller i masterclassen

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och affärsutveckling, en treårig universitetsutbildning inom kommunikation, föreläsare och utbildare + startat tre egna webshopar och dessutom hjälpt mer än 100 andra att starta sin onlinebusiness – lär jag dig det som fungerar.

Vill du också få dina steg för steg för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder och ökad försäljning, utan att känna dig överväldigad? Boka då din plats på min live masterclass så sätter vi fart!

Vi ses där!

/Jennie 👋

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies