Masterclass – Så här ökar du försäljningen + får nya kunder i din e-handel

gratis masterclass

Så här ökar du försäljningen + får nya kunder i din e-handel

Stegen för att ta din e-handel till nästa nivå och kunna leva på den!

Just finns det inga fler masterclass inplanerade och anmälan till kursen Marknadsföring för e-handlare är stängd, men skriv upp dig på väntelistan för mer information när anmälan öppnar igen!

Just nu finns det ingen mer masterclass inplanerad, men anmälan till kursen Marknadsföring för e-handlare är öppen fram till och med 28 maj kl 21.00

Klicka på ett datum som passar dig och anmäl dig nu:

Bättre resultat av din marknadsföring och göra 2023 till ditt bästa år? Boka din plats!🚀

UNDER MASTERCLASSEN:

100 000 kr/månad

Vad jag lärt mig av att sälja för miljonbelopp i mina webshopar, som jag alla tre startat själv från grunden.

Skapa din säljtunnel

Så här gör du för att skapa tillväxt, öka försäljningen, få nya kunder att hitta dig och förflytta dem från likes till köp.

Din plan för tillväxt

Du får stegen för att ta dig till nästa nivå och de rätta förutsättningarna för en lönsam e-handel du kan leva på.

Sälja på autopilot

Du kan faktiskt få automatiserad försäljning i din e-handel. Skapa systemet en gång och låt det jobba åt dig. 

Marknadsforing_e-handlare_RGB

DESSUTOM berättar jag om min kurs och community för e-handlare som skulle kunna förändra ditt 2023 BIG TIME + ett erbjudande som enbart finns för dig på masterclassen.

Intäktskalkylator e-handel

Var med live på masterclassen och få intäktskalkylatorn gratis!

När du är med live får du en praktisk intäktskalkylator för din e-handel, helt kostnadsfritt! Räkna enkelt ut dina intäkter utifrån viktiga mätpunkter för din e-handel.

"Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen! Jag har fått en helt ny syn på hur man strategiskt kan jobba med e-handel i företaget"

Jag kan varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage

Hej! Det är jag som håller i masterclassen.

Efter att ha jobbat med e-handel i över 10 år, sålt både fysiska och digitala produkter för över 1 miljon online, lanserat tre egna webshopar från grunden och dessutom hjälpt mer än 100 andra att starta och utveckla sin onlinebusiness – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

För att skapa tillväxt i din e-handel måste du jobba smart med marknadsföring. Investera så lite som drygt en timme av din tid och du får veta hur du ökar försäljningen och löpande får nya kunder i din e-handel.

Vill du också få stegen för att ta din e-handel till nästa nivå och kunna leva på den? Boka då din plats på min live masterclass så sätter vi fart!

Vi ses där!

/Jennie 👋