Min story

När jag startade min första e-handel för snart sju år sedan öppnades en ny digital värld av möjligheter. Efter att tidigare arbetat som konsult i mitt eget företag där andra styrt min tid och fokus, såg jag en chans till att skapa ett mer fritt, skalbart och lönsamt företag. Nu gör jag det jag verkligen älskar, hjälper andra entreprenörer skala upp sin business med digitala affärsmodeller samtidigt som de får en friare livsstil.

20 års erfarenhet av ledande roller och företagande

Jag har nästan 20 års erfarenhet av ledande roller som regionchef, vd och marknadschef samt arbetat både på kommunikations- och mediebyrå. Drivit eget företag i sju år med fokus på affärsutveckling samt att ro större projekt i land. Byggt upp två webshopar från scratch. Inspirerat och utbildat över 15 000 elever och lärare inom entreprenörskap och företagande.

Lite mer om mig:

Startat två webshopar från scratch

Jag hade tävlingsambitioner med min hund Qharat men hade svårt att hitta de hjälpmedel som behövdes i hans inlärning och det var då jag såg möjligheten att sälja kvalitetsprodukter för ett aktivt hundliv. Min första e-handel Hundbolaget var född. Det började med några produkter men växte snabbt till att omsätta sexsiffriga belopp varje månad.

 

Jag har lärt mig mycket på min resa. Jag har gjort allt själv från grunden. Testade, gjorde fel och testade igen. Hittade det som fungerade. Fann genvägarna som sparade tid. De lönsamma möjligheterna. Och det är just detta jag vill dela med mig av till dig. Hands on tips kring e-handel, marknadsföring och andra digitala möjligheter tillsammans med min resa som Digital Entreprenher.

Kan jag så kan du!

Jennie Jonsson

Mer inspiration direkt?

LyssnaDigital
Entreprenher podden!

En podd för dig som vill utveckla dig själv och ditt företag inom digitala affärer. Intervjuer blandas med lönsamma strategier och konkreta steg för steg guider.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies