Mina tjänster

Arbetar du på en kommun, organisation, nätverk eller företag som stöttar och utvecklar småföretagare? Jag delar gärna med mig av min resa som digital entreprenher samt visar på möjligheterna med e-handel och digitalt företagande. Kontakta mig gärna på hej@digitalentreprenher.se så berättar jag mer.

Föreläsningar

Vill du veta mer om möjligheterna med e-handel och digitalt företagande? Om digitala produkter och affärsmodeller? Oavsett berättar jag gärna om min resa från konsult till digital entreprenher och de möjligheter som digitalt företagande och e-handel kan ge samt hur du som företagare kan ta dig dit.

Utbildningar och workshops

Jag är en van utbildningsledare och anpassar längre utbildningar eller kortare workshops efter era önskemål och behov. Det kan vara workshop där vi tillsammans identifierar digitala affärsmöjligheter eller en halvdag där ni får de grundläggande stegen i att starta en e-handel. Det kan även vara en utbildning under flera tillfällen där deltagarna vid kursens slut har de konkreta verktygen för att skapa och lansera sin första e-handel, i live eller digitalt format.

Certifierad styrelsemedlem

Jag är certifierad inom styrelsearbete av StyrelseAkademien samt är del i det aktiva styrelsenätverket Styrelsekraft. Jag har arbetat i flertalet styrelser. Läs mer om du vill veta vad jag skulle kunna bidra med i din.

Mitt mål är att göra innehållet så konkret och hands on som möjligt, så att deltagarna kan dra nytta av insikterna och kunskapen i sina egna företag på en gång. ​Jag är en van föredragshållare och utbildningsledare samt anpassar innehållet till era behov. Föreläsningen eller utbildningen hålls antingen fysiskt på plats eller helt digitalt.

Kontakta mig gärna på hej@digitalentreprenher.se så berättar jag mer.

Mer inspiration direkt?

LyssnaDigital
Entreprenher podden!

En podd för dig som vill utveckla dig själv och ditt företag inom digitala affärer. Intervjuer blandas med lönsamma strategier och konkreta steg för steg guider.

Låt oss hålla kontakten!

Connecta med mig på Instagram, skicka ett mail och signa upp dig för mina fulladdade veckomail. Ser fram emot att lära känna dig mer!

Fulladdade veckomail - ja tack!

Du kommer att få inspiration, strategier och insikter om digitala affärer och e-handel varje vecka till din mail. Inget annat. Du kan när som helst avregistrera dig.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies