Lönsam onlinekurs – skapa, lansera och sälj din egen onlinekurs – ONLINEKURSDAGEN 2024

Sommarpaketet med 6 extra bonusar
ingår tom fredag 7/6-2024!

lonsam_onlinekurs_brun

Allt du behöver för att skapa och lansera din lönsamma onlinekurs, om och om igen!

Att skapa och sälja digitala kurser är det snabbaste sättet att sluta byta tid mot pengar. Redo för en affärsmodell där du kan jobba med flera hundra kunder samtidigt som ger mer passiva intäkter och total frihet i ditt företag?🚀

Lönsam Onlinekurs är perfekt för dig som:

Du är på helt rätt ställe! 💪🏻

Nästan 80 000 kr på en vecka i min första lansering med försäljning direkt i mitt första webinar och 25% konvertering i mitt andra webinar!

”Att investera i denna kurs är det absolut bästa beslut jag tagit i mitt företag 🙌 ✨ Kursen är pedagogiskt strukturerad så det är egentligen bara att följa modulerna och göra de to-dos som tillhör varje lektion. Det gör det stora projektet man tar sig an lite mindre mastigt och känns därför med görbart. Plötsligt sitter man där och inser att man lyckats skapa en hel kurs, som är strukturerad och bra.”

— Tiffany, Affluere

Stanna upp en liten stund och fundera på hur det skulle vara att lansera din första onlinekurs...

Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Jag vet det för att jag har gjort det själv själv.👇

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Från att ha överfulla dagar med möten och enbart sälja mina tid till rekordomsättning i ett lågkonjunkturår på bara ett par Zoommöten i månaden. ✨

Året var 2020 och jag hade uppdrag som projektledare för större näringslivsevenemang. Covid kom och rensade bort i stort sett alla mina uppdrag och intäkter för 1,5 år framåt. 🙈

Men ur detta kom chansen att tänka om och bygga den typ av företag jag hade blivit egen för från första början. Ett med full frihet och flexibilitet. 🏋🏼‍♀️

Nu några år senare har jag hjälpt över 400 andra i mina digitala kurser bygga mer skalbara företag i form av webshopar och digitala kurser. Jag har sålt min kunskap förpackat i digitala produkter för mer än 4 miljoner.

Jag har bytt ut hela min omsättning med råge från att sälja tjänster och säljer nu skalbara digitala erbjudanden för miljoner i Sverige, på enbart ett par möten på Zoom varje månad och utan 20 000 följare på Instagram. 

Och det kan du också göra. Vart vill du vara 31 december 2024? 💪🏻

Det är här Lönsam onlinekurs kommer in!

Ingen mer googling. Inga mer gratis pdf:er eller föreläsningar. Inget mer se andra bygga skalbara företag och livsstilen du vill ha. Inget mer överväldigande eller teknikoro. Bara ett bevisat system som kan ge dig + 1 miljon extra varje år i ditt företag. Dags att bli uppspelt. Allt det här är på väg att bli ditt! 🥂👇

Lönsam onlinekurs

Värde: 99 945 kr

delbetalning

12 månader

1 449:-/mån

ex moms per månad

Delbetala kursen till lägsta summan per månad under 12 månader!

delbetalning

6 månader

2 795:-/mån

ex moms per månad

Delbetala kursen till en mindre summa 6 månader och få tillgång till kursen och framtida uppdateringar så länge du vill!

BETALA DIREKT

mest prisvärt

14 995:-

ex moms

Betala kursen direkt till det bästa priset och få tillgång till kursen och framtida uppdateringar så länge du vill!

VIP ENBART 2 PLATSER

inkl 1:1 coaching

43 500:-

ex moms

Kursen + 3 mån privat coaching med Jennie. 6 digitala träffar á 60 min och tillgång i Voxer mellan träffarna på vardagar. Kan även delbetalas i kassan. Endast 2 platser!

Så här tycker andra kursdeltagare

"Det är en kurs som tar dig från start till mål!"

Jag rekommenderar starkt den här kursen där Jennies professionalism och kommunikation kommer göra så att du uppnår dina mål.

”Jag vill tacka Jennie för en underbar kurs! Under lång tid kunde jag inte bestämma mig för att skapa min egna kurs, men tack vare dig kunde jag göra det. Särskilt tack för ditt tålamod och detaljerade förklaringar av var och en av mina frågor. De tekniska aspekterna var de svåraste för mig, men tack vare dina lektioner och tekniska support lyckades jag och har redan sålt mina första kurser.

—Natalia, Blombi ekohus

Från start till mål, PLUS försäljning av kursen och hur man tar ett premium-pris. Det är ingenting jag saknar i kursen.

Funderar du på att sälja din kunskap online, vill lära dig allt och lite till om hur du gör och dessutom förstå vilka steg du ska ta beroende på var i processen du är i ditt kursskapande så är det Lönsam onlinekurs du ska gå! Kursen skapar en så otrolig tydlighet i vilket steg du ska ta härnäst.

—Annie, Att leva sitt drömliv

Jag kan varmt rekommendera "Lönsam onlinekurs" till alla som funderar på att skapa och lansera sin egen onlinekurs.

” Kursen, med sin genomtänkta struktur från den första idén till den tekniska realiseringen, tillsammans med dess starka fokus på betydelsen av ett produktivt mindset, är en ovärderlig tillgång! Det är en kurs som tar dig från start till mål, och tillsammans med Jennies kunskap, underbara personlighet och hjälpsamhet så kan det bara bli bra!”

— Nina, Star Energy by Nina

Jag gillar den här mer skalbara resursen och att inte behöva finnas tillgänglig hela tiden och jag kan också hjälpa fler samtidigt.

”Att bygga e-postlista var något som jag innan kursen tänkte att jag inte behövde. Jennie gav mig förståelse hur viktigt det är. Kursen har bra struktur och tydliga exempel på allt, en användarvänlig kursportal och innehåller en hel del affärsutveckling.

—Erika, Erika Ankarberg

2026 förväntas digitala kursmarknaden vara 457,8 biljoner dollar globalt!

Detta enligt rapporten "Global E-Learning Industry" som också räknar med att samma siffra 2030 är 686,9 biljoner dollar. I Sverige har digitala kurser börjat slå genom men har en enorm tillväxtpotential som jag tycker du ska tillvara på i ditt företag!👇

De exakta stegen + mallarna + expertsupport för mer passiva intäkter

Det här väntar på dig inne i Lönsam onlinekurs👇

Modul 1

Din lönsamma onlinekurs

Viktiga grundjobbet med att skapa din lönsamma kurs. Bli klar över din idé, din kurs utlovade resultat och bestäm kursupplägg.

Modul 2

Bygg momentum

Börja bygga en hype kring din nya kurs och hitta intresserade studenter. Ett måste för att ha en köpklar målgrupp vid lanseringen.

Modul 3

Erbjudande som säljer

Ta din skiss till ett oemoståndligt erbjudande som säljer din onlinekurs. Sätt rätt pris, garanti, bonusar och skapa din konverterande säljsida.

Modul 4

Lansera din onlinekurs

Nu är det äntligen dags att sälja din kurs! Och det innan du skapat den för att veta att efterfrågan finns och du får intäkter direkt.

Modul 5

Leverans och upplevelse

Dags att leverera en riktigt bra kurs, upplevelse och resultat till dina första studenter. Du blir guidad i teknik, alla steg och onboarding.

Dessutom

Mall- och teknikbibliotek

Du får steg för steg hjälp på svenska med all teknik du behöver för att bygga ditt digitala företag + det ultimata mallbiblioteket.

Kursen Lönsam onlinekurs innehåller:

Ett komplett steg för steg program på svenska som lär dig hur du skapar, lanserar och säljer din onlinekurs om och om igen, så att du kan tjäna mer pengar, få mer frihet och bygga ett företag du är stolt över ❤️‍🔥

Resultat från mina andra kurser

Mina kurser ger de resultat de lovar!

Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen!

Jag har äntligen fått en egen webshop! Det har jag drömt om länge, men inte vetat hur man ska göra. Om du ska välja en kurs kan jag varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och vänt mina tvivel till möjligheter! En rolig och inspirerande kurs som gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage (Starta din e-handel)

Följer man kursens steg så har man snart sin egen e-handel!

Kursen var tydlig och bra och jag fick hjälp steg för steg tills min e-handel var helt klar. Att gå den här kursen har utvecklat mig enormt mycket. Jag har aldrig drivit företag förut så det blev mycket nytt på en gång men nu har jag ett företag där Lilla Yogabutiken är en del och yogaundervisning är en. Jag tror inte att jag hade haft Lilla Yogabutiken nu om det inte var för Starta din e-handel.

— Helena, Lilla yogabutiken (Starta din e-handel)

Under min lansering fick jag 34 ordrar och sålde för 10 000 kr!

”Jag tyckte att Starta din e-handel var väldigt bra. Det hade inte blivit någon bra webbutik om jag hade gjort det på egen hand. Man fick de rätta svaren genom kursen. Kursen tog upp flera viktiga saker där man tänkte ”detta hade jag aldrig kommit på själv att man behövde”. Några av dessa områden hade med lagar och regler att göra och det vill man ju inte fuska sig kring.”

— Sofia, SwedCandles (Starta din e-handel)

Inga förkunskaper behövs man lär sig verkligen allt som man behöver veta för att driva en webshop på ett professionellt sätt

Utan Jennies kurs hade det aldrig blivit studioinredes.se. Lanseringen blev mer än jag hade förväntat mig, jag fick många bra tips i Starta din e-handel så jag visste hur jag skulle planera och lägga upp det hela. Jag har fått lära känna så många härliga människor som är i samma sits som mig.”

— Djana, Studio Inredes (Starta din e-handel)

Just nu ingår även

0

bonusar

till ett extra värde av 65 460 kr!

Bonus 1

Privat Facebookgrupp för löpande frågor och support

I vår egen privata Facebookgrupp har du ditt nya och stöttande nätverk med andra kursskapande företagare ett år framåt. Du kan också ställa frågor och bolla dina idéer när det passar dig. Du får alltid svar och fastnar inte i din process. 

Värde: 14 995 kr

Värde: 14 995 kr

Bonus 2

Fördjupa på digitala träffar varje månad i Zoom

Varje månad kan du dessutom vara med på våra digitala träffar där du kan fördjupa och bolla viktiga delar med Jennie och dina kurskollegor. Träffarna spelas in så du kan se dem i efterhand, om du inte skulle kunna vara med.

Värde: 19 995 kr

Värde: 19 995 kr

Bonus 3

Ultimata mallbiblioteket för onlinekurser i Canva

Bygg din kurs, säljsida, lead magnet, presentationer, sociala medier enkelt och utan designkunskap! Denna guldgruva innehållet 150+ mallar till allt du kan tänkas behöva som kursskapare.

Värde: 9 995 kr

Bonus 4

Teknikbiblioteket på svenska med steg för steg videos

Säg hej då till teknikhuvudvärk! Enbart detta omfattande teknikbibliotek med 50+ konkreta steg för steg videos är värt hela kursavgiften! Här får du hjälp med all teknik du behöver för din kurs.

Värde: 9 995 kr

Bonus 5

Mallar för e-post till lansering och försäljning av kursen

En stor del i en lyckad lansering är riktigt bra e-postmarknadsföring. Du får 40+ sidor med färdigskrivna mail som bevisat konverterat i mina egna lanseringar. Alla mail du behöver för en lyckad lansering.

Värde: 4 995 kr

Bonus 6

Bygg och boosta din e-postlista med detta paket

Kickstarta din e-postlista med designmallar, förslag på vinklar på nyhetsbrev och ämnesrader. Du får också veta de bästa sätten att få fler leads.

Värde: 1 995 kr

Bonus 7

Effektivisera jobbet med AI som din kursassistent

Använd AI och ChatGPT som din kursassistent och effektivisera ditt arbete med att skapa t ex innehåll, idéer, namn, bonusar, säljsidor,  kundpersonas mm.

Värde: 1 995 kr

Bonus 8

Automatisera försäljningen av din onlinekurs

Du får olika exempel på säljtunnlar, teknik och mina viktiga lärdomar + tips! Jag vet av egen erfarenhet att kombinera live lanseringar med  automatiserad försäljning ökar intäkterna.

Värde: 1 495 kr

Men inte nog med det!

SOMMARPAKETET ingår också just nu tom fredag 7 juni👇

Sommar-paketet

0

bonusar

till ett extra värde av 14 490 kr!

Bonus 9

Kom igång med annonsering i Meta

Grundstegen i att skapa en kampanj i Meta. Skapa din pixel och standardevents. Skapa anpassade målgrupper. Steg för steg hur man skapar inom respektive steg Kampanj, Ad set och Annons. Förslag på en strategi baserad på Lead magnet och webinar. Tillhörande workbook för att planera sin annons. I kursportalen 5/6, Maria Zachrisson.

Värde: 2 500 kr

Värde: 2 500 kr

Bonus 10

Säljboost - med Jennifer Olsson

Redo att fylla din onlinekurs med betalande kunder? 3-dagars liveworkshop i säljande contentstrategier! Lär dig hur du tar kunden genom köpresan med ditt content och bygger en strategisk och magnetisk närvaro online som fyller din nya onlinekurs med betalande kunder på repeat. Föreläsning 60 min x 25-27/6, Jennifer Olsson.

Värde: 4 500 kr

Värde: 4 500 kr

Bonus 11

Skapa mer engagemang hos dina webinardeltagare

Föreläsningen ”Hur du skapar engagemang hos dina deltagare på ett livesänt webinar”. Ju mer aktiva deltagare du har på ditt webinar. Desto fler tar också det aktiva valet att gå med i din onlineutbildning och ger dig mer försäljning. Föreläsning 45 min 18/6, Helene Åberg.

Värde: 1 995 kr

Bonus 12

Naila ditt fokus - skapa resultat

Vad behöver du för att ”lyckas”? Fokus, starkt självledarskap och mod. Lär dig att hålla fokus, undvika distraherande jämförelser och stärka din självkänsla. Du får med dig konkreta verktyg och insikter som hjälper dig bli modigare, mer fokuserad och kreativ. Föreläsning 60 min 4/7, Malin Söderberg.

Värde: 2 500 kr

Bonus 13

Från stress till struktur - mall överblick tekniken

Med teknikcoachens bästa mall får du överblick på tekniken och minskar teknikstressen. Du kommer att få en bättre struktur på hur de tekniska delarna samverkar. Mallen visar steg-för-steg hur delarna hänger ihop och du får fill-in-the-blanks så att den skräddarsys utifrån de system just du använder. I kursportalen 5/6, Anna Finnborg.

Värde: 2 995 kr

Du är redo för mer, skalbara intäkter och total frihet i ditt företag 🚀

lonsam_onlinekurs_brun
Kursen
Lönsam onlinekurs

Värde: 19 995 kr

Dessutom ingår dessa 13 (!) bonusar :

Privat Facebookgrupp + digitala träffar 1 år

(värde: 34 990 kr)

Svenskt teknik - & mallbiblioteket steg för steg videos

(värde: 19 990 kr)

Mallar för lanseringsmailen & evergreen föreläsning

(värde: 6 490 kr)

AI som assistent & bygg din e-postlista guider och mallar

(värde: 3 990 kr)

Annonsering i Meta grundkurs + workbook

(värde: 2 500 kr)

Säljboost 3 dagar & teknikmall fill in the blanks

(värde: 7 495 kr)

Lyckas med webinar & naila ditt fokus föreläsningar

(värde: 4 495 kr)

Det totala värdet av kursen och bonusarna är

40000 kr

men du få ta del av ALLT för en investering av enbart 14 995 kr exkl. moms!

Resultat från mina andra kurser

Mina kurser ger de resultat de lovar!

Jag tredubblade min omsättning på bara ett år med kursen

I år har jag redan haft 130 ordrar i januari ochför två år sen runt 30 st samma månad. Jag rekommenderar verkligen kursen till andra, den har hjälpt mig med att öka ordrarna, skapa struktur och Facebookgruppen är också riktigt bra. Målet var att enbart kunna arbeta med min e-handel och där är jag nu.

— Thelma, Trycklagret (Marknadsföring för e-handlare)

Att jag anmälde mig till kursen "Marknadsföring för e-handlare" var bland det bästa jag gjort för mitt företagande

Jag märker att Jennie som har företaget Digital Entreprenher har en riktigt bra kompetens och erfarenhet inom marknadsföring och e-handel. Jag är supernöjd att jag tog till hennes hjälp för att få min verksamhet och e-handel att växa.

— Elisabeth, Etage Trädgård (Marknadsföring för e-handlare)

Har dufrågor? Här är svaren!

Du kommer att ha tillgång till kursen och materialet för alltid. Du kommer även att få alla uppdateringar jag gör i kursen framåt kostnadsfritt. Du har även tillgång till vår privata Facebookgrupp och digitala träffar ett helt år.

Du får tillgång till kursens alla moduler direkt och kan ta kursen helt i din egen takt.

Med den viktiga förlanseringen kan du räkna med att det tar 3-4 månader att skapa och sälja din egen onlinekurs första gången.

Att skapa och lansera en framgångsrik onlinekurs tar lite tid. Men den skapar också en skalbar resurs som på sikt kommer att hjälpa dig få mer av just tid och flexibilitet.

Om du är redo att göra jobbet – absolut. För att du ska känna dig trygg finns även min 90 dagars pengarna tillbaka garanti.

Det behöver du inte ha, men du behöver ha kunskap, erfarenheter eller vägen till resultat (dina och/eller andras) som du kan lära ut i din kurs. 

Det första vi gör i kursen är att jobba med att hitta rätt kursidé och se till att den löser ett problem för din ideala kund innan du bestämmer dig för vilken kurs du ska skapa, så det löser vi tillsammans i kursen.

Yes. Du kan göra både mindre och större kurser. Fokus ligger på att göra bra och proffsiga kurser som ger kunden resultat och som du kan ta bra betalt för.

Japp! Marknadsföringen och plattformarna i kursen fungerar även utanför Sverige, för olika språk osv. Och du kan även sälja till olika målgrupper, som privatpersoner och företagare.

Nope, du kan med kursen skapa kursen först också om du hellre vill det, innan du lanserar den. Men jag kommer att visa dig tvärt om också, för jag tycker det är ett bra sätt att snabbare börja få in pengar på kontot men framför allt se till att du har en kurs kunden vill betala för.

Absolut, du kommer att få steg för steg guider inom den teknik som du behöver för att skapa och lansera din kurs. Du får även mina personliga rekommendationer på kursplattform och andra verktyg jag använder om du inte har dem på plats redan som t ex e-postprogram. Du behöver inte oroa dig!

Beroende på vad du använder idag och hur du vill leverera din kurs till dina studenter kan kostnader som kursplattform, e-postleverantör, ett digitalt mötesverktyg som t ex Zoom osv tillkomma men kursen kommer att visa dig olika alternativ och det är inget du måste köpa för att kunna gå kursen. Du behöver inte heller använda t ex betald annonsering, det är upp till dig.

Nej det måste du inte göra, det finns andra sätt att sälja din kurs på. Men det är det absolut bästa sätt jag har testat så därför är det fokus i kursen. Jag vet att många är osäkra när det kommer till att visa sig själva på bild/film men jag vet också att detta är det bästa sättet att knyta an med din målgrupp, oavsett om det är i webinarer eller i dina sociala medier, så jag kommer att försöka pusha dig till att försöka. Jag vill att du ska få det absolut bästa resultatet i din lansering. Men det är inget måste!

Ja det har jag och Amy är toppen. Jag har också gått ytterligare minst 10 andra kurser från de stora coacherna i världen. Det jag saknade i dem alla var best practice för Sverige kring marknadsföring, teknik och lagar samtidigt som det var så stora grupper så det var svårt att få svar. Lönsam onlinekurs är mina egna lärdomar efter att ha sålt kurser i Sverige för över 4 miljoner och en kurs där allt är steg för steg på svenska och anpassat för oss.

Dig som vill…

-få mer intäkter i ditt företag med en skalbar affärsmodell utan tak på hur mycket du kan tjäna

-sluta sälja din tid och skapa mer passiva intäkter, samtidigt som du kan hjälpa fler kunder

-har en kursidé som bygger på din kompetens, erfarenhet eller resultat (dina och/eller andras), som du vill sälja om och om igen 

-göra en onlinekurs men känner dig överväldigad av alla olika delar och vill bli guidad steg för steg genom hela processen med att skapa och sälja din onlinekurs

Om du inte sett de resultat du vill med din kurs och är osäker på om din kurs är helt rätt och/eller om din marknadsföring är det. Då kommer du att få hjälpen och strategier för att lyckas med detta i Lönsam onlinekurs.

Ja, den fungerar för dig också. Även om du inte börjat bygga din målgrupp eller ens har företag än. Det du behöver ha är en vilja att lära andra något som du fått resultat för dig själv och/eller andra. Jag har själv gjort resan helt från början och hjälper dig gärna. 

Jag vill inte att du köper kursen om du inte är inställd på att göra arbetet och satsa på kursen. Men jag vill också såklart att du ska vara nöjd med din investering. 

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna skapa och lansera en onlinekurs, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material i kursen och jag återbetalar hela din investering.

Digitala kurser omfattas inte av ångerrätten enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du kan alltså inte köpa kursen och sen ångra dig.

Du kan enkelt delbetala under 6 månader. Då dras 2795 kr exkl moms idag från ditt kort och samma summa på samma datum fem kommande månader. När betalningen är klar behöver du inte göra något, den avslutas automatiskt.

Då pratar vi om det, du får min ärliga åsikt. Jag vill verkligen att du ska känna dig trygg och peppad över att gå med i kursen! Skicka mig ett mail eller meddelande på Instagram och berätta om det som gör dig osäker så svarar jag inom kort.

Har du fler frågor? Kontakta mig på support@digitalentreprenher.se eller skicka ett meddelande på Instagram så hjälper jag dig!

"Jag skulle rekommendera alla den här kursen som vill, drömmer eller är mitt uppe i att skapa en onlinekurs till sin verksamhet eller vill hitta ett nytt format för att digitalisera sin verksamhet och skapa löpande passiv inkomst och kunna nå ut till fler kunder"

Jag har gått Lönsam Onlinekurs och har äntligen fått ordning på hur jag skall göra min onlinekurs, när jag skall göra vad och hur jag skall tänka för att få bästa resultat. För mig har prisstrategi, lansering och automationer varit dom absolut mest givande ämnena. Nu är jag halvvägs in med att bygga min onlinekurs till mitt företag och pusselbit för pusselbit har hamnat på rätt plats i min process tack vare Jennies kurs. Jag är så himla nöjd med mitt beslut att ta denna kurs och bygger vidare på min onlinekurs och kommande onlinekurser med Jennies stämma i bakhuvudet om vad, hur och när de olika momenten skall in i processen! 

— Li Hansson Bejarano, Hormonhälsan

Ta en titt inne i kursen!

Digital Entreprenhers pengarna tillbaka garanti - 90 dagar efter du köpt kursen!

Jag är helt säker på att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna skapa och lansera en onlinekurs, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material och jag återbetalar hela din investering. 

Så du har ingenting att förlora, och SÅ mycket att vinna. 

Jag brukade tycka att "tjäna pengar medan du sover" lät som en sleezy säljtaktik...

…tills jag BOKSTAVLIGEN började tjäna pengar när jag låg och sov med onlinekurser. Att själv ha ett helt digitalt och skalbart företag har fått mig att inse att det inte är sleezy. DET ÄR PÅ RIKTIGT.

Vad händer när din kalender är full och du behöver mer intäkter men inte har tiden för att sälja? Misstaget många gör är att vänta tills detta blir ett problem som gör att du satt ett tak på vad du kan tjäna eller bränner ut dig. 

Du behöver skalbara digitala resurser i ditt företag som jobbar åt dig. Onlinekurser är det snabbaste sättet att byta ut dina intäkter från tjänster till en mer passiv intäkt. Något jag gjort på bara några år. Detta kan du också göra.

Med min beprövade modell får du allt du behöver steg för steg och på svenska för att komma igång med dina egna kurser. Men jag vill inte enbart hjälpa dig addera en onlinekurs i ditt företag.

Jag vill hjälpa dig skapa, lansera och sälja den kursen på repeat så att ditt företag (och liv) kan se dramatiskt annorlunda ut, mycket snabbare än du kan tro. 

//

"Teknikbiblioteket har varit toppen! Och såklart marknadsföringen, alla mailutskick, att bygga målgrupp, att visa sitt värde, få fram budskap - så otroligt viktigt!"

Superbra med alla mallar också och exempel som vi fått se, då får man en bild av hur det kan vara och se ut. Gillar flödesscheman över förlanseringsperioder osv, det skapar en visuell tydlighet. Jag rekommenderar kursen till andra.

— Hanna, Psykologhanna