20 e-handelsidéer och vart du hittar trendande produkter

Kanske har du under sommaren börjat fundera på vad du egentligen vill göra i höst och framåt? Om du ska satsa på att skapa dig den där friare livsstilen och företaget med mer flexibilitet där inte andra styr din tid. Då tycker jag att en webshop ska vara en del av din plan, då det är det snabbaste och enklaste sättet att börja komma ut och sälja online.

Jennie, det låter bra tänker du kanske nu men jag har ett problem. Jag vet inte vad jag ska sälja. Då ska du stanna kvar och lyssna, för i detta avsnitt inspirerar jag dig med 20 e-handelsidéer och på slutet ge dig tips på vart du kan hitta trendande produktidéer!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Vill du komma igång och sälja online men vet ej vad
  • Börja sälja online i ditt företag
  • Inspiration till en idé
  • Även digitala produkter
  • Vart du hittar trendande produkter

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies