Jennie

3 saker jag satsar på 2022 och vad du kan lära dig av det

Nu drar jag undan kulissen och bjuder in dig i mitt eget företag! Jag berättar om vad jag tänker satsa på under 2022, varför och framför allt vad du kan lära dig av detta till din verksamhet.

I avsnittet får du veta mer om de 3 av de större satsningar jag ska göra under året. Vi pratar om digitala produkter, min kommande e-handel, nya målgrupper och om att automatisera mer i sitt företag. Ett avsnitt laddat med konkreta tips till dig och ditt företag!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Mina planer 2022
  • Digitala produkter
  • Komplettera ditt nuvarande erbjudande
  • Missa inte potentiella kunder
  • Automatisera mer i ditt företag

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies