Addera en webshop till din fysiska verksamhet och sälj online

Vill du också komma igång med att sälja dina produkter och tjänster online? Möt Linnea Johansson, en auktoriserad hudterapeut som drivit eget företag i 10 år och som nyligen skalade upp sin verksamhet med en egen webshop.

Linnea driver salongen Vackrare Hudhälsa där hon säljer behandlingar och utvalda produkter. För att öka försäljningen och minska administrationen adderade hon en e-handel. Vi pratar om hennes resa som företagare, om webshopen, möjligheterna med digitala produkter och såklart även lite om hudvård.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Ta din fysiska verksamhet online
  • Nå nya kunder och automatisera
  • Att vara egenföretagare
  • Starta webshop
  • Kom igång och sälj online

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies