Allt finns ju redan, vad ska jag sälja i min e-handel?

I det här poddavsnittet ska vi prata om en av de saker som jag får höra ganska ofta. Det är också ett vanligt budskap som finns ute bland andra marknadsförare och affärsutvecklare som jag inte håller med om, jag tänker faktiskt egentligen tvärtom.

En hel del går runt med tankar som att marknaden är full, att det inte finns något kvar för dig att sälja och att det inte går att tjäna pengar. Men det är helt felaktigt och en av de största myterna inom e-handel. Det som är viktigt och som alla som startar en e-handel måste kunna svara på det är varför man ska handla av dig och ingen annan.

I de allra flesta fall säljer man inga unika produkter. Det är heller inget du ska sträva efter. Ta något som redan finns och förbättrar det. Gör det bättre, gör en annan vinkel på det och ta en annan del av marknaden.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Hitta det du vill sälja i din e-handel
  • Du får också plats på marknaden
  • Förbättra en idé som redan finns
  • Brainstormingträff med mig

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies