Hur användarvänlig är din e-handel?

Tillgänglighet är en viktig del för alla e-handlare, för att så många som möjligt ska kunna använda din webshop och handla av dig.

Elin Lindkvist, UX designer på svenska e-handelsplattformen Abicart, förklarar vad tillgänglighet är, lagar och hur du som e-handlare kan arbeta med detta i din egen webshop. Hon berättar även om fördelarna med att hyra en e-handelsplattform för att komma igång snabbt och enkelt. Oavsett om du funderar på att starta upp eller redan driver en e-handel, är detta poddavsnitt för dig.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Tillgänglig webshop, vad är det?
  • Lagar du behöver ha koll på
  • Vad kan du göra för att förbättra din webshop?
  • E-handelsplattform

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies