Bygg en lönsam e-handel från start

Det är mycket att tänka på när man startar en e-handel. En av de viktigaste sakerna är att ta fram ett lönsamt erbjudande för att lägga en så bra grund som möjligt för dig och din webshop.

I dagens avsnitt lyfter jag fram sex saker som du behöver tänka på när du tar fram ett lönsamt erbjudande. Du får bland annat insikter om din kund och nisch, viktiga kostnader och möjligheterna med att skapa paket, redan från starten.

 

Jag bjuder även personligen in dig till min digitala kurs Starta din e-handel. Men det är bråttom, dörrarna stänger samma dag som podden släpps, den 22 april kl 21.00. Läs mer på startasinehandel.se.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar. Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och är den plattform jag själv använder och rekommenderar för dig som vill starta din e-handelsresa. På https://abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Att tänka in lönsamhet från start är viktigt när du funderar på att starta en e-handel
  • Alla är inte en målgrupp. Hitta och validera din ideala kund
  • Nischa dig och gå på djupet istället för på bredden
  • Stirra dig inte blind bara på produktens pris, gör en budget och få med alla kostnader
  • Paketera dina produkter redan från start i din webshop

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies