10 digitala produkter du kan börja sälja idag

I detta avsnitt dyker vi ned i digitala produkter! Och närmare bestämt 10 olika typer av digitala produkter som fungerar oavsett om du redan har ett eget företag eller är anställd och vill ha en sidobusiness till att börja med. Du får även veta hur du kan ta fram egna digitala produkter och hur du kan sälja dem (hint - i en webshop!)

I april lanserar jag min nya kurs “Starta din e-handel”. Det är en praktisk utbildning i 5 konkreta steg som hjälper dig skapa, lansera och marknadsföra en e-handel. Läs mer på digitalentreprenher.se/starta-din-e-handel

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar. Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och är den plattform jag själv använder och rekommenderar för dig som vill starta din e-handelsresa. På https://abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Digitala produkter fungerar oavsett om du redan har ett eget företag eller är anställd och vill ha en sidobusiness (till att börja med)
  • Digitala produkter har oftast en kortare startsträcka och billig startkostnad och kan vara ett alternativ när du vill börja sälja på nätet
  • Det finns oändligt med olika digitala produkter du kan skapa
  • Sälj dina digitala produkter enskilt eller som ett paket
  • Du kan ta fram dina digitala produkter på tre olika sätt
  • Sälj dina digitala produkter i en webshop. Du kan såklart mixa digitala och fysiska produkter om du vill

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies