Din digitala affärsidé

Då var vi framme vid sista delen av poddens Summer edition! I del 3 dyker ni ned i olika konkreta exempel på vad just du skulle kunna sälja.

Det finns en massa olika möjligheter till vad man skulle kunna sälja. Men vad är det som passar just dig? För att ta reda på det utgår vi helt enkelt från dig! Det är så de allra flesta affärsidéer faktiskt kommer till, utifrån något som någon saknat eller inte tyckt varit nog bra.

 

För att hjälpa dig ta fram en (eller flera) passande affärsidéer har jag skapat minikursen Din digitala affärsidé! Kursen är gratis och finns tillgäng tom 31/8.

 

Jag har även startat en ny Facebookgrupp, Digital Entreprenher, för kvinnor som vill arbeta mer digitalt med e-handel eller andra digitala affärsmodeller.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar. 

Från avsnittet

  • Utgå från dig själv när du försöker komma på en ny affärsidé
  • Vad tycker du saknas på marknaden?
  • Kan du utveckla och förbättra en redan fungerande affärside?
  • Vad har du för problem som du vill hitta en lösning på?
  • Kan du lära ut något?
  • Vad brinner du verkligen för?

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies