Din nya digitala affärsmodell

Har du funderat på hur du skulle kunna utveckla ditt erbjudande mot befintliga kunder eller kanske hitta en ny affärsmodell till potentiella kunder? Då ska du lyssna, för i detta avsnitt pratar jag och min gäst Johanna om det som skulle kunna vara din nästa digitala affärsmodell.

Johanna Stenvi är försäljningschef på svenska betallösningen Payson och under en tid har de sett en ökande trend av abonnemangsbetalningar. I avsnittet pratar vi om vad det är, hur du kan dra nytta av det i ditt företag och hur du gör för att komma igång. Dessutom delar Johanna med sig av sina bästa  försäljningstips. 

 

Vill du veta mer om vad du ska tänka på när det gäller att ta betalt online? Ladda då ned den kostnadsfria guiden här!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • En potentiell affärsmodell att addera i ditt företag
  • Passar både befintliga och nya kunder
  • Hur kan du tänka i ditt företag
  • Fysiska och digitala produkter
  • Abonnemangsbetalningar
  • Tips kring försäljning

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies