E-handel blev ett efterfrågat nästa steg i multitalangen Annelies företag

Ibland blir inte allting som man tänkt sig men det kan bli himla bra ändå! En så där inspirerande resa och spännande väg som faktiskt tar en till det stället där det var meningen att man skulle hamna. Det är en sån resa du ska få följa med på i det här poddavsnittet.

Min gäst i det här poddavsnittet heter Annelie Andersson och i sitt företag Bakverkeriet håller hon i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Sedan hösten 2020 har hon varit egen företagare och arbetar som frilansande fotograf, digital kreatör, receptkreatör, bakboksförfattare och skribent. Och hon har också sedan några månader adderat en e-handel i sitt företag där hon säljer en del av det hon skapar.

I det här poddavsnittet pratar vi om de olika delarna hon gör i sitt företag, hur hon hamnade här men också om fotografering av produkter, hur hennes e-handelsresa varit och hur framtiden ser ut för henne och företaget. 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Foto Annelie: Kate Gabor

Från avsnittet

  • Börja med det du kan här och nu
  • Våga testa nya saker
  • Möt kunden i många olika sammanhang
  • Ta hjälp med det du inte kan om du har möjlighet

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies