Från anställd till eget digitalt företag

Är det här du? Du vill gå från att vara anställd av någon annan till att vara din egen chef? Att bestämma när du jobbar och vart ifrån? Och med vad, saker som ger dig energi och som du verkligen brinner för? Eller vill sluta att ta byta timmar mot kronor i ditt eget företag och bygga en mer skalbar business?

Då är detta poddavsnitt för dig. Jag har känt samma sak och haft samma drömmar. Jag pratar om min resa från anställd till egen och hur jag bytte inriktning i mitt företag när jag tillslut förstod vad jag verkligen ville göra. Såklart får du praktiska tips på hur du kan göra din egen resa.

 

Jag hoppas att du blir inspirerad och taggad för att ta tag i det du verkligen vill efter detta avsnitt. För jag tror inte att rösten du hör om att du egentligen vill göra något annat, kommer att försvinna.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Gå från att vara anställd till digitalt företag
  • Vara din egen chef
  • Praktiska steg du kan göra
  • Du behöver inte ha en stor budget

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies