Från e-handelsdröm till verklighet och nästa steg i företaget

Efter flera års funderingar på en webshop gjorde inredningsdesignern och fotografen Linda Abrahamsson drömmen till verklighet och startar snart sin egen e-handel.

För att ta ytterligare ett steg framåt i sitt företag startar Linda webshopen Aduction Living i oktober. I avsnittet berättar hon om sitt arbete inför lansering, om de både fysiska samt digitala produkter och tjänster hon ska sälja och om att våga följa sin drömmar. Dessutom delar Linda med sig av grymma tips kring produktfotografering och deltagandet i kursen Starta din e-handel. Ett avsnitt du inte vill missa helt enkelt!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar. 

Från avsnittet

  • Om att våga och göra verklighet av drömmen
  • Utveckla ditt företag med en e-handel
  • Produktfotograferingstips
  • Hur du hittar produkter till webshopen

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies