Pernilla

Från en till två webshopar och tillverkning av egna produkter

Pernilla Eriksson har under stora delar av sitt arbetsliv varit egen företagare för att få vara kreativ och styra sin egen tid. Hon driver idag två webshopar med till största delen egentillverkade produkter.

När pandemin kom tvingades Pernilla att satsa på en digital försäljningskanal för sina ljus och satsade på sin webshop Ljustorpet. Under kursen Starta din e-handel Pernilla gått under hösten startade hon en webshop till kring sitt stora hundintresse. Vi pratar bland annat om hennes lärdomar från sin första webshop som hon tog med sig in i sin andra, om tillverkning av egna produkter och frakt och logistik.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Starta en andra webshop
  • Tillverkning av egna produkter
  • Frakt och logistik
  • Lönsamt erbjudande

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies