Tog steget och satsade – kristaller gick från intresse till e-handel

I det här avsnittet får du vara med på en e-handelsresa från start till lansering. Ulrika och kollegan Pernilla såg ett eget behov och lösningen blev e-handeln Selected Crystals med noga utvalda kristaller.

Vi pratar om hur de kom på idén, hittade produkter, tog fram sitt namn, packmaterial och hållbarhet men även om vikten av att fira och se vad man åstadkommit. Vi pratar även om min kurs Starta din e-handel, där jag träffade Ulrika för första gången och på slutet får du en liten kristallguide för dig som likt mig är nybörjare på området.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Starta e-handel från scratch
  • Välja namn
  • Hitta produkter
  • Kursen Starta din e-handel
  • Kristallskola för nybörjare

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies