Från sidoinkomst till 20 miljoner

Första gästen i Digital Entreprenher Podden är Pauline Grindvall, ägare och grundare av e-handeln My Perfect Day.se som säljer dekorationer och detaljer för fest, kalas och bröllop. Företaget startades i hennes sovrum för 7 år sedan och har nu växt till Sveriges största butik inom sin nisch med en omsättning över 20 miljoner kronor. Målet är att bli störst i Norden!

Pauline delar med sig av idén till My Perfect Day och hur hon kom igång. Vi pratar om val av e-handelsplattform, logistik, betallösningar och vikten av att nischa sig. Pauline delar även med sig av hur hon hittar nya, annorlunda leverantörer och produkter och att du inte behöver uppfinna hjulet på nytt.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar. Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och är den plattform jag själv använder och rekommenderar för dig som vill starta din e-handelsresa. På https://abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Utveckla sortimentet utifrån de produkter som säljer, ta inte hem ett för stort lager från start
  • Börja enkelt och kom igång snabbt när det gäller val av e-handelsplattform
  • Det är inte ett måste med fri frakt och fria returer
  • Om du letar leverantörer – var nyfiken, titta brett och googla, googla, googla!
  • Nischa dig, bygg varumärke och ett starkt community när du startar din e-handel
  • Du behöver inte uppfinna hjulet på nytt, du kan ta något som redan finns och göra det bättre

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies