Hannas prisbelönta hudvård för barn i egen e-handel och hos stora återförsäljare

I det här poddavsnittet ska du få träffa grymma Hanna Jäderholm som för ca 4 år sedan startade ARC Of SWEDEN, en webbshop med vegansk hudvård för baby och barn som vunnit flera priser.

Med sin häftiga “allt löser sig och allt är möjligt”- attityd, mindset och driv finns hennes produkter hos alla stora apotek och hos många stora skönhetssajter. I det här poddavsnittet bjuder Hanna på massor av bra tips både till dig som redan driver en e-handel och till dig som vill starta en.

Vill du veta hur Hanna tog fram sina produkter, kom in hos stora återförsäljare, säljer sina produkter med prenumerationer och hur hon jobbar med marknadsföring då är det här poddavsnittet för dig!

Är du redo att börja generera återkommande och skalbara intäkter online och skapa mer frihet i var och när du jobbar?
Gå med i Starta din e-handel! Här får du de exakta stegen och ALLT du behöver för att starta och lansera en lönsam e-handel. digitalentreprenher.se/starta-din-ehandel

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Vegansk hudvård för barn
  • Tillverka egna produkter
  • Miljömedvetna förpackningar
  • Arbeta med återförsäljare

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies