Hinner du inte starta en e-handel eller få den du har att växa, lyssna på det här

Sugen på att starta en egen e-handel men känner att tiden inte finns? Eller vill du få din befintliga webshop att växa men har svårt att hinna med? Här är ett avsnitt fyllt med egna lärdomar om målbild, resultat och fokus som jag verkligen ville dela med dig.

Lite tough love här men om du inte lägger in tid i kalendern och gör, hur ska du då kunna starta en webshop? Om du inte satsar på att bygga ett företag du kan ta lön av och bygger upp det på ett strategiskt sätt, hur ska du då få ett företag och webshop att ta ut lön från?

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Reflektera över din egen tid
  • Hur många saker försöker du göra samtidigt?
  • Ha en tydlig bild för vart du vill
  • Behandlar du ditt företag som en hobby?

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies