Inköparen Mia tog fram sina egna produkter och startade e-handel

Mia Lenneryd har så länge hon kunnat minnas haft en tanke och dröm om att starta sitt eget företag och nyligen lanserade hon Klöver Details. I sin e-handel håller hon miljötänket i fokus och har valt att skapa produkter i bambu.

Mia åkte på inköpsresa hela vägen till Kina! Eftersom hon har en bakgrund inom inköp är det här ett ämne som vi dök ned i lite extra för att kunna ge dig konkreta tips och guidning. Dessutom pratar vi om hur du som e-handlare kan tänka mer hållbart i hela din kedja och hur det var att ta fram sina egna produkter.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson by Svea.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Payson by Svea är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Ta fram egna produkter
  • Inköp av varor
  • E-handel med hållbarhet i fokus
  • Tips till dig som vill starta

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies