Kundresan – från likes till köp

Du kan ha de bästa produkterna eller tjänsterna, till rätt pris och en grym webshop, men ingen hittar dig. Att säga att marknadsföring är viktigt för försäljning online, är en underdrift.

I det här poddavsnittet ska vi prata om det lite mer grundläggande i marknadsföring. Vilka olika stadier dina kunder befinner sig i innan, under och efter ett köp och kopplat till det vilka olika marknadsföringskanaler och plattformar passar och in längs den här resan och vad syftet med de olika kanalerna är.

 

Så lyssna om du vill veta mer om kundresan för din e-handelskund och hur du får din potentiella kund att förflyttas från likes till köp.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Marknadsföring för e-handlare
  • De fyra stegen i kundresan
  • Olika kanaler att använda i de olika stegen
  • Se över eller skapa din kundresa

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies