Lärdomar från en e-handelsresa med företagaren och trädgårdsdesignern Elisabeth

Med facit i hand är det lätt att vara efterklok. “Jag önskar att jag hade gjort så här” eller “vad mycket enklare det hade varit om jag hade börjat här”. Sådana tankar har vi nog alla haft både en och två gånger under våra e-handelsresor.

I det här poddavsnitt pratar jag och min gäst Elisabeth Dahlgren om de olika delar hon gör i sitt företag. Men framför allt de lärdomar hon har av att driva och utveckla en webbshop, vad hon önskar att hon gjort annorlunda och hur hon jobbar med sin marknadsföring. Vi pratar även om min senaste kurs Marknadsföring för e-handlare och de lärdomar hon fått med sig därifrån och vad du kan lära dig av det.
 
Elisabeth är utbildad landskapsingenjör och har haft flertalet jobb inom trädgård, mark och anläggning innan hon startade eget. Hon renoverar också hus och trädgården hemma i Skåne för att skapa en vacker miljö och butik som man ska kunna besöka. 
 
I det  här poddavsnittet finns det massor av bra lärdomar och tankar för dig som vill starta en e-handel, men även för dig som redan driver din egen webbshop. 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Gör grundjobbet
  • Rätt produkt vid rätt tillfälle
  • Misstag är till för att lära sig av
  • Var dig själv
  • Marknadsföring för e-handlare

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies