Lyckad e-handel helt utan förkunskaper på 8 veckor

Anna Lundsten och sambon Alexander Jacobo fick en idé efter de köpt husbil och startade webshopen Campingboden vid sidan av sina heltidsjobb.

Anna och Alex gick under slutet på våren kursen Starta din e-handel och på bara 8 veckor startade de en webshop från scratch, helt utan förkunskaper, med 70 produkter och hade 15 beställningar på sin lanseringsdag! Anna delar med sig av deras resa och funderar du på egen webshop finns mycket inspiration och tips i detta avsnitt. 

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar. 

Från avsnittet

  • Att starta en webshop från noll
  • Våga ta steget
  • Var personlig och stick ut i marknadsföringen
  • Gör en tidsplan och sätt deadline

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies