19 ordrar under lanseringsveckan av sin första e-handel

19 ordrar under lanseringsveckan och nästan 7000 kr i försäljning, enbart på lanseringsdagen av bydecor.se. I detta avsnitt träffar du 27-åriga Ebba Holmkvist som under semestern bestämde sig för att starta webshop.

Vi pratar om Ebbas e-handelsresa från idé till lyckad lansering och om att våga börja. Hur hon kom på sitt namn, valde produkter, marknadsföring, produktfotografering och en massa mer. Helt enkelt ett toppenavsnitt för dig som funderar på att komma igång med din egen onlinebusiness!

 

Vill du börja generera återkommande intäkter online men vet inte VAD du ska sälja? Just nu har du möjlighet att få hjälp med att ta fram din bästa e-handelsidé i en helt ny masterclass. Dessutom kan checklistan med hur du hittar produkter, tillverkare och leverantörer bli din. Läs mer och boka på https://digitalentreprenher.se/vad-du-ska-salja/ 

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Marknadsföring
  • Lansering
  • Mindset
  • Från idé till start

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies