Magisk e-handel ger Emma möjlighet att jobba hemifrån när hon vill

Emma Aspman kände hela tiden att hon inte passade in eller hittade rätt grej. Tills hon bestämde sig för att starta webshopen Magiska Tryck. Där fick hon den frihet hon ville och kunde jobba hemifrån.

Vi pratar om hur hon tagit fram sin e-handel, valt produkter och nisch. Men även om hur hon jobbar med sin marknadsföring och bygger sitt varumärke. Emma ger också konkreta tips på hur du kan film dig själv eller annat i vardagen för att få bra material till Instagram Reels.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Skapa det jobb och liv du vill ha
  • Starta en e-handel
  • Hitta produkter att sälja
  • Välja webshopsnamn
  • Hur du filmar till Reels

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies