Min modell som tar din e-handel till nästa nivå

Jag har jobbat med e-handel i 10 år och själv startat 3 egna webbshoppar från grunden där jag sålt för miljonbelopp. Mycket har gått bra, men jag har också gjort otroligt mycket misstag som du kan lära av.

I det här poddavsnittet pratar jag om dem viktigaste stegen för att ta din e-handel till nästa nivå. Hur du gör för att komma från startfasen med ordrar som kommer lite då och då till att kunna leva på din e-handel. Dessutom berättar jag också hur du får till “maskinen” eller systemet som behövs för att löpande skala upp och få fler och fler ordrar.

Är det så att du vill satsa på din e-handel och vill jobba med mig och min modell, som jag pratar om i det här poddavsnittet, så har kursen Marknadsföring för e-handlare precis öppnat igen för nya deltagare. Min ambition är att detta ska vara den enda kurs och community du behöver för att ta din e-handel till nästa nivå! Läs mer och boka din plats på lönsamehandel.se.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Big business foundations
  • Vårda och skapa återkommande kunder
  • Ditt erbjudande för tillväxt
  • Var konsekvent och prioritera din marknadsföring
  • Marknadsföring för e-handlare

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies