Mina höjdpunkter och lärdomar från 2022 och det jag satsar på 2023

Har du gått genom ditt 2022 och planerat och prioriterat för ditt 2023? Om du inte redan gjort det, rekommenderar jag dig verkligen att ta en stund att se tillbaka på det du gjort och dina planer framåt

Nu är vi i januari och i december gjorde jag en tillbakablick på mitt företag. På vad som fungerat, vad som inte fungerat lika bra och även målen inför det nya året, 2023. Och det här delar jag med mig av till dig i detta poddavsnitt. Mina höjdpunkter och lärdomar från 2022 och även vad jag kommer att satsa på 2023.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson by Svea.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Payson by Svea är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Utvärdera och planera.
  • Mina höjdpunkter från 2022.
  • Fokus på rätt saker
  • Vad jag satsar på 2023.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies