Mindfullness för företagare – minska stressen, lev i nuet och öka din prestation

I detta poddavsnitt pratar jag och min gäst Malin som driver Söderberg Coaching om att skapa mindre stress, fokusera och leva i nuet, sätta mål och hur du faktiskt gör för att börja göra och sluta skjuta på saker.

Tillhör du de som tycker att mindfullness kanske låter lite flummigt och inte är för dig? Tänk om och lyssna på hur du kan jobba med dig själv för att må bättre och bli mer konkurrenskraftig i ett riktigt matnyttigt och inspirerande avsnitt! 

 

För dig som är lyssnare på Digital Entreprenher Podden erbjuder Malin 10% rabatt på alla sina tjänster. Maila malin@soderbergcoaching.se och ange ”entreprenher” för att få rabatten. 

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Minska stress
  • Leva i nuet
  • Självledarskap
  • Öka självkänslan
  • Bli modigare
  • Effektivitet

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies