Digital Entreprenhers modell för att starta en lönsam e-handel

I detta avsnitt delar jag med mig av den modell som jag och många andra använt sig av för att starta sin e-handel. En modell som ser till att du får rätt förutsättningar för att skapa en lönsam webshop som du kan skala upp.

E-handel tycker jag är det snabbaste och bästa sättet att komma ut och sälja online och du får mer, automatiserade intäkter och kan på sikt lägga mer tid på annat i ditt företag och liv.

 

MEN det här är bara sant om du gör det på rätt sätt. Annars kommer du att ha investerat tid och pengar och får inget tillbaka. Det är här som min modell för att starta en lönsam e-handel kommer in.

 

Vill du börja generera återkommande intäkter online men vet inte VAD du ska sälja? Just nu har du möjlighet att få hjälp med att ta fram din bästa e-handelsidé i en helt ny masterclass. Dessutom kan checklistan med hur du hittar produkter, tillverkare och leverantörer bli din. Läs mer och boka på https://digitalentreprenher.se/vad-du-ska-salja/ 

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Skapa rätt förutsättningar för att skala upp
  • Stabil grund
  • Förlansering
  • Automatisering
  • Planera lanseringen

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies