Möjligheterna på den digitala marknaden

Detta är del 1 av 3 av poddens Summer edition! I del 1 pratar vi om möjligheterna med den digitala marknaden och digitala affärsmodeller.

Mer intäkter, ett digitalt skyltfönster, mer skalbart, fler potentiella kunder, förenklad administration och global räckvidd, dygnet runt och året om. Det är bara några av fördelarna och möjligheterna med att finnas på den digitala marknaden. Och tittar vi på digitala produkter finns ännu fler. 

 

För att hjälpa dig ta fram en (eller flera) passande affärsidéer har jag skapat minikursen Din digitala affärsidé! Kursen är gratis och finns tillgäng tom 31/8. Jag har även startat en ny Facebookgrupp, Digital Entreprenher, för kvinnor som vill arbeta mer digitalt med e-handel eller andra digitala affärsmodeller.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar. 

Från avsnittet

  • Det finns många möjligheter på den digitala marknaden
  • Oavsett om du är har eget företag och vill skala upp eller är anställd och vill ha en sidobusiness
  • Det ökar dina intäkter och är skalbart
  • Viktigt att ha ett digitalt skyltfönster
  • E-handel är det bästa och snabbaste sättet att komma ut på den digitala marknaden

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies