Onlinekursen Starta din e-handel

I detta avsnitt får du veta allt om onlinekursen jag önskar att jag själv haft stöd av när jag startade min första webshop, nämligen Starta din e-handel.

Starta din e-handel är en beprövad modell och den enda onlinekursen som praktiskt och steg för steg under 8 veckor hjälper dig att skapa, marknadsföra och lansera en e-handel. Under ett par gånger per år är dörrarna till kursen öppen och fram till 30 september kl 21.00 finns möjlighet att boka en plats i kursen (och ta del av alla bonusar). Redo för en friare livsstil med löpande och mer skalbara inkomster? Läs mer på www.startadinehandel.se

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Sneak peak!
  • Vem är kursen för
  • Kursens fem moduler
  • Vanliga frågor och svar

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies