Så här väljer du packmaterial till din e-handel

I det här avsnittet hjälper jag dig att välja rätt packmaterial till din e-handel. Inte bara det packmaterial som ska skydda dina produkter under transporten, utan även den upplevelse som du vill att kunden ska få när den tar emot och öppnar ditt paket.

Vi pratar om allt från typ av packmaterial, storlekar och antal olika varianter till tackkort och etiketter. Självklart pratar vi även om miljöaspekten och du får även tips på vart du kan hitta modernt och snyggt packmaterial till din e-handel!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Tänka på när du väljer packmaterial till e-handeln
  • Hur mycket olika packmaterial du ska ha
  • Vilka olika sorters packmaterial det finns
  • Unboxingupplevelsen och bygga relation med kunden
  • Hur du kan tänka mer miljövänligt i din e-handel
  • Tips på vart du hittar snyggt och modernt packmaterial

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies