Prissätt din e-handels produkter på ett lönsamt sätt

Nyckeln till att driva en lönsam e-handel är rätt prissättning. Det spelar ingen roll hur många ordrar du skickar eller produkter du säljer, om du ändå inte har några pengar kvar på ditt bankkonto efteråt.

I det här poddavsnittet ska vi prata om en av de viktigaste sakerna när det kommer till att driva en e-handel, nämligen hur du prissätter på ett lönsamt sätt. Av egen erfarenhet vet jag hur mycket rätt och fel prissättning gör, det har jag lärt mig den hårda vägen. 

Du förtjänar att ha en bra vinst kvar på varje produkt som du säljer, så att du kan börja bygga ett stabilt företag och tjäna pengar på det du gör, inte bara ha fullt upp. Med rätt prissättning kan du faktiskt göra mindre och tjäna mer.

I min nya kurs Lönsam prissättning för e-handlare finns verktygen du behöver för att kunna prissätta dina produkter på ett lönsamt sätt. Det är den ultimata prissättningsguiden för e-handlare med praktiska guider, mallar och konkreta formler. Du får tillgång till allt material direkt och det är ditt så länge du vill. Läs mer på lönsamprissättning.se

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Lönsam prissättning för e-handlare
  • Fokusera på värdet du ger kunden
  • Räkna med alla dina kostnader
  • Utgå bara ifrån din ideala kund

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies