Så här får du intäkter från prenumerationer som komplement till din e-handel

Jag har flera sätt att få intäkter i mitt företag. Det är såklart e-handel, men även en del föreläsningar , coachingar , samarbeten och digitala kurser . En sak jag har funderat på mer än en gång är medlemskap eller memberships som du kanske hört på engelska där man löpande hjälper kunderna framåt varje månad och som kan liknas med en prenumerationstjänst.

Som gäst i dagens poddavsnitt har jag en person som har superbra koll på detta och det är Jill Nyqvist. Jill har fram till 2018 arbetat som anställd inom främst offentlig verksamhet i olika chefspositioner men hon driver idag två varumärken online i sitteget företag: Funka med adhd och Solopreneur. I Soloprenuer fokuserar hon främst på att hjälpa andra komma igång med sin egen medlemstjänst så det är det vi pratar om i det här poddavsnittet. Vad det är, vilka möjligheter som finns för dig, hur man tar betalt och en massa annat bra för dig som vill utveckla ditt digitala företag. 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Tips och råd om du vill skapa en medlemstjänst
  • Generera löpande intäkter
  • Hjälp dina kunder på flera sätt
  • Skapa ett hållbart företag online

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies