Så här spelar du in och använder video i din e-handel och marknadsföring

Video är ju något som återkommer på många olika sätt för en e-handlare, digital företagare och marknadsförare. Vi har video som en del viktig av vår marknadsföring och försäljning och det är ett bra sätt att connecta med dina kunder.

Nu kanske du är en fena på video och utan problem kör webinarier, livesändningar och gör reels med lillfingret men om du inte gör det så ska du lyssna på när jag och min gäst Helene Åberg fokuserar på video i ett helt poddavsnitt. Vi pratar bland annat om hur du kan känna dig bekväm med att stå framför kameran och hur du filmar dig själv, vilken utrustning och program du kan använda, hur du gör en skärminspelning och det viktiga arbetet innan du ens börjar filma.

Helene har jobbat med video i över 20 år med allt från TV-produktioner och utbildningar och driver sedan 2017 produktionsbolaget Stockholm PixelHouse.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson by Svea.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Payson by Svea är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Kommunicera med video i din marknadsföring
  • Våga stå framför kameran
  • Hur du tar första steget
  • Utrustning och program
  • Innehållskalender för 2023

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies