Så här vill kunder i Norden betala i din e-handel

Visste du att de nordiska länderna är i framkant både när det gäller att utveckla och ta till sig nya betaltjänster? Och att det skiljer sig åt en hel del mellan de olika nordiska länderna?

Det här ämnet pratar jag och veckans poddgäst, Camilla Plahn från Svea Bank, om i det här poddavsnittet. Svea Bank har som fokus att vara banken för oss som företagare och de har dessutom gjort en spännande och mycket aktuell rapportserie kring det nordiska betalningslandskapet som heter Payments in the Nordics.

Rapporten bygger på en konsumentundersökning genomförd i oktober 2022 bland 4 000 konsumenter i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

I veckans avsnitt får du massor av matnyttig information om hur kunder i Norden vill betala i din e-handel! För mig och min e-handel är Payson by Svea betallösningen som hjälper mig som företagare att säkert ta betalt på nätet. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Betalningen är en superviktig del i kundens köpresa i din e-handel.
  • Enkelhet och säkerhet värderar kunden högs vid betalning på nätet.
  • 66% av nordiska konsumenter handlar online minst 1-3 gånger i månaden.
  • Valmöjligheter är viktigt för kunden när det kommer till betalning.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies