Så hittar du produkter, leverantörer och tillverkare till din e-handel

En av de saker som är svårast och tar mest tid när du ska komma igång och sälja på nätet är att veta vad du ska sälja och framför allt, vart du får tag på dessa produkter.

I det här poddavsnittet ska jag ge dig konkreta tips till vart du hittar fysiska produkter att köpa in samt vart du hittar leverantörer och tillverkare. Det är verkligen ett steg som det är värt att lägga ned tid och kraft på, för att skapa rätt grund i ditt företag och e-handel.

Att hitta produkter, leverantörer eller tillverkare är ett av de större jobben när du ska komma igång. Så räkna med att det tar tid i uppstarten, där efter är det ju upparbetat och du kan använda samma leverantörer om och om igen om det fungerar bra. Det här är ett avsnitt för dig som vill starta en e-handel men lika mycket för dig som vill utveckla ditt företag mer digitalt och vill hitta nya fysiska produkter.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson by Svea.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Payson by Svea är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Här hittar du produkter, leverantörer och tillverkare.
  • Skapa rätt grund i ditt företag och e-handel.
  • Så söker du information internationellt.
  • Leta upp de fysiska och digitala mötesplatser som passar din verksamhet.
  • Min stora guide med tips och länkar till produkter, leverantörer och tillverkare.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies